Starity

A sztárok Gwyneth Paltrow ellen fordultak

2013. május 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vasember színésznője karrierje során kapott már hideget-meleget, ám legutóbb kolléganői meglehetősen lecsippentettek önbizalmából.

hirdetés
A sztárok Gwyneth Paltrow ellen fordultak

A 40 éves színésznőt nemrégiben 2013 legszebb nőjévé választották, emellett pedig hatalmas népszerűségnek örvend a Vasember 3. része is az előzőekhez hasonlóan. Mindazonáltal Gwyneth személye nem varázsolta el ennyire kolléganőit.

Nemrég még amiatt tört ki botrány, hogy a színésznő állítólag szigorú diétára fogta gyermekeit és feltehetően ennek köszönhti Gwyneth, hogy a leggyűlöltebb sztárok soraiban tartják őt számon manapság. A napokban azonban a Star magazin újságíróinak beszámoltak a legnagyobb színésznők is véleményükről, már ami Paltrow-t illeti.

Míg Jennifer Garner elárulta, hogy a középiskolában Gwyneth volt a „rossz lány”; addig Angelina Jolie kijelentette, hogy Gwyneth amellett, hogy arrogáns, még követelőző is. E véleményét arra alapozta Jolie, hogy Gwyneth állítólag eldicsekedett azzal, hogy 20.000 dollárt költött arra, hogy ruhatárát felújítsa a nyári divatnak megfelelő darabokkal. Mindazonáltal Jennifer Lopez sem illette a legszebb szavakkal a Vasember sztárját: „Gwyneth a legszebb? Ugye most viccelsz?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek