Starity

Miss Supranational 2013: Yinnela Yero képviseli Panamát

2013. május 30. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este kiderült, hogy a 23 éves Yinnela Yero fogja képviselni Panamát az idei Miss Supranational nemzetközi döntőjén.

hirdetés
Miss Supranational 2013: Yinnela Yero képviseli Panamát

Április 30-án rendezték meg a Miss Panama 2013 döntőjét, mely végén kiderült, idén ki képviseli az országot a Miss Universe, a Miss Intercontinental és a Miss United Continent 2013 (korábbi nevén: Miss Continente Amercano) versenyeken. Ezután elkezdődtek a találgatások, hogy kit fognak küldeni az idei Miss Supranational nemzetközi döntőjére.

Az elmúlt hetekben olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint a 2011-es Miss Intercontinental Panama, Keity Mendieta örökölte meg a címet, és ő utazik ki majd szeptemberben Fehéroroszországba. Azonban mostanra kiderült, hogy ez nem igaz.


Ebben az évben a 23 éves Yinnela Yero képviseli Panamát a nemzetközi versenyen.

Tegnap este ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy a Miss Supranational Panama cím birtokosa nem más, mint a 23 éves Yinnela Yero. A lány 2011-ben nyert már egy helyi kisebb szépségversenyt, majd később jelentkezett a Miss Panama 2012 versenyre, ahol egészen a döntőig jutott, majd a hatodik helyen végzett.

Panama a Miss Supranational négyéves történelme alatt egész szép helyezéseket ért el a nemzetközi versenyen. 2010-ben a versenyzőjök, Karina Pinilla lett a győztes, 2011-ben Lidia McNulty a középdöntőig jutott, 2012-ben pedig a hatodik helyezett és a Miss Supranational Americas cím birtokosa (a legszebb lány az amerikai kontinens versenyzői közül) lett a versenyzőjük, Elissa Estrada. Az, hogy Yinnela milyen helyen végez majd, szeptember 6-án derül ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek