Starity

Gisele Bündchen kirobbanó formában pózol a Vogue címlapján

2013. május 30. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Második kisbabájának születése után Gisele Bündchen - aki a világ leggazdagabb topmodellje - a Vogue divatmagazin júniusi kiadásának borítóján pózol, méghozzá egy szál bikiniben!

hirdetés
Gisele Bündchen kirobbanó formában pózol a Vogue címlapján
Fotó: Mikael Jansson

A 32 éves brazil topmodell egy szál fekete bikiniben és egy kigombolt motoros dzsekiben pózol a brazil Vogue júniusi címlapján. A topmodellnek soha nem voltak gondjai a kilókkal, ám azt még a divatiparban sem gondolták volna, hogy 2 hónappal kislánya, Vivian születése után már egy szál semmiben fog pózolni, az irigylésre méltó végeredmény pedig most látott napvilágot.

A szakértők szerint minimum 6 hét kell ahhoz, hogy egy terhesség után a kismama ismét vissza tudja nyerni régi alakját, dietetikusok szerint pedig 9 hónapnyi terhesség után újabb 9 hónap szükséges ahhoz, hogy egészségesen le tudjon fogyni a kismama.

A magazin szerkesztője, Daniela Falcao, azt nyilatkozta a fotóról, hogy bár nem tervezték Gisele-t a címlapra rakni, miután a fotós, Mario Testino meglátta a topmodell elsöprő alakját, s mivel a júniusi kiadvány egy különleges, a testet középpontba állító szám lett volna, úgy döntöttek, a topmodell kiváló példát mutathat mások számára is.

A kérdés csupán az, hogy vajon mivel sikerült Gisele-nek ilyen hamar visszafogynia? Alakját csupán a jó géneknek és a sportnak köszönheti, vagy vajon más plasztikai beavatkozást is végeztetett-e magán a szülést követően? A topmodell mindenesetre nem kívánta kommentelni a pletykákat a plasztikai műtéteiről, sajtósa pedig felháborítónak találta a feltételezéseket.


Brazil Vogue 2013 június – fotó: Mario Testino

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek