Starity

A Szépségkirálynő: íme, a 20 jelölt

2013. május 30. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy ki az a húsz lány, akik közül hárman a nyáron biztosan szépségkirálynők lesznek. Több olyan szépségkirálynő-jelölt van az idei versenyzők között, akik az előző években már harcba szálltak a megtisztelő címekért – az egyikük még koronát is nyert 2009-ben.

hirdetés
A Szépségkirálynő: íme, a 20 jelölt
Fotó: TV2

Kocsis Korinna négy évvel ezelőtt még az RTL Klub A Királynő című műsorban nyerte el a Miss Earth Hungary koronát. Két éve ismét jelentkezett a szépségversenyre, de akkor Hajdú Péter elutasította, a 2009-es címére hivatkozva. Idén azonban a modell bekerült a legszebb 20 lány közé.

Ennek egyik oka az volt, hogy ebben az évben a harmadik helyezett nem a Miss Earth, hanem a Miss Intercontinental címet nyeri el. A lány 2009-ben nem ért el helyzést a világversenyen, de a Blikknek elmesélte, hogy most már sokkal érettebb, így reméli, jobban helyt tud majd állni.


Korinna A szépségkirálynő 2013 castingján / Fotó: TV2

Azonban nem a 22 éves modell az egyetlen visszatérő versenyző. Vígh Diána 2010-ben volt a Királynő című műsor döntőse, Rákosi Annamária pedig a múlt évben került be a legszebb hat közé, majd a Miss Supranational Hungary 2012 cím győztese lett, valamint Ollé Henriett is a döntősök között van, aki tavaly is jelentkezett.


Rákosi Annamária, Vígh Diána és Ollé Henriett A szépségkirálynő 2013 castingján / Fotó: TV2

A döntős lányok teljes listája a következő: Alexa Krisztina, Ardelean Laura, Bányai Sára, Barta Zsanett, Czuczai Natália, Gábor Ingrid, Jeney Ivett, Kárpáti Rebeka, Kocsis Korinna, Nagy Apolka, Ollé Henriett, Radnai Eszter, Rákosi Annamária, Reichenbach Edit, Szabó Krisztina, Szigethy Anett, Tímár Brigitta, Van den Bosch Sydney, Venczlik Ivett, Vígh Diána (a képeiket a fórumon megtekintheted).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek