Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 30. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van aki szőkéről barnára és van aki barnáról szőkére váltott, aki nagy terveket szövöget karrierjével kapcsolatban és akad olyan is rövid összefoglalónkban, aki ismét elgondolkodtatta a nagyvilágot.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Újra barna Anne Hathaway

Úgy tűnik a 30 éves színésznő hamar megunta május elején beújított szőke loknijait, melyeket a 2013-as MET gálán mutatott be a nagyvilágnak, ugyanis néhány napja visszafestetette haját eredeti színére, a barnára.


Fotó: E! News

*

Taylor Lautner szerepet akar a Halálos iramban-sorozatban

Egy, a 21 éves színészhez közel álló forrás elárulta, hogy Lautner olyan karriert akar befutni, mint Tom Cruise, ezért pedig legnagyobb célja, hogy szerepeljen valamelyik jövőbeli Halálos iramban-filmben Vin Diesel oldalán.

*

Új parfümmel jelentkezik Taylor Swift

A minap jelentették be, hogy júniusban érkezik a country-sztár legújabb, szám szerint harmadik illata, amit igen eredeti ötlettel a Taylor névre kereszteltek el. A parfümöt kifinomultnak harangozták be, hiszen többek között mandarin, hortenzia, bazsarózsa, vanília, pézsma és kasmír is megtalálható az összetevők között.

*

Menyasszonyi ruhában pózol Miley Cyrus

Nem tudni, hogy most hányadán is állnak Liam Hemsworth-szel, de az ifjú ara május 29-én egy képet posztolt közösségi oldalára, amin egy menyasszonyi ruhának tűnő fehér ruhakölteményben pózol és így újabb találgatások kezdődtek, hogy vajon hamarosan elérkezik a nagy nap, vagy csak egy forgatás, esetleg fotózás miatt öltötte magára azt.


Fotó: Miley Twitter-oldala

*

Ismét szőkén hódít Thalía

A mexikói színész-énekesnő május 30-án látogatta meg jó barátját, Rita Hazant, aki nem mellesleg fodrászként tevékenykedik, hogy kicsit változtasson külsején. Thalía Twitteren árulta el egy kép kíséretében, hogy Rita próbálja őt rábeszélni a hajfestésre, végül pedig nagyon úgy tűnik, hogy sikerrel járt, hiszen nem sokkal később már egy olyan képet osztott meg magáról Thalía, amin szőke hajkoronával látható.


Fotó: Thalía Instagramja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek