Starity

Courtney Love három éve nem látta a lányát

2013. május 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hole énekesnője, Courtney Love évek óta küszköd alkohol-, drog- és pénzügyi problémákkal, ám a legnagyobb gondot az jelenti számára, hogy már három éve annak, amikor utoljára látta lányát, Frances Bean Cobaint.

hirdetés
Courtney Love három éve nem látta a lányát

A botrányairól is híres Courtney sosem bizonyult egy példaképnek, mindazonáltal igyekszik helyrehozni korábbi hibáit és kilábalni a gödörből. Ezt bizonyítja az is, hogy karrierje újjáépítésén dolgozik, így nemrégiben a Fall Out Boy zenekarral készített közös számot, valamint ő lett a Saint Laurent női arca is, emellett pedig az új Cobain-film készítésén dolgozik, melyre már évek óta készül.

Mint nemrégiben beszámoltunk róla, Frances édesapja halálát követően Courtney-val maradt, aki mindig nagyon szerette lányát, viszont káros életmódja rányomta bélyegét az anya-lánya kapcsolatra, így Frances 2009-ben saját maga kérte, hogy helyezzék apai nagymamája és nagynénje gyámsága alá. A későbbiekben rendezte ugyan kapcsolatát Courtney-val – anyák napján is kedves köszöntőt írt neki –, ennek ellére már három éve nem találkoztak.

Courtney a US Rádió The Howard Stern Show-jában nyilatkozott kapcsolatukról: „Nagyon jó vagyok a lányomhoz most már – emailezünk és twitterezünk” – nyilatkozta a 48 éves énekesnő. Courtney azt is elárulta, hogy véleménye szerint Frances hosszú távollétéért valószínűleg a lány ügyvédei és asszisztensei a felelősek, mert szeretnék a 20 éves lányt távol tartani tőle.

Courtney azt is elárulta még, hogy még Frances vőlegényével, Isaiah Silvával sem találkozott, bár az online kapcsolattartásnak köszönhetően volt szerencséje megismerkedni leendő vejével, akit kedvel és jó embernek tart, így valószínűleg nem gördít majd akadályokat az esküvő elébe.

Érdekességként még érdemes megemlíteni, hogy annak idején Frances az elsők között volt, akiknek felajánlották Bella szerepét az Alkonyatban; azonban a lány arra hivatkozott, hogy szerinte túl szexista a szerep, így nem kért a vámpírosdiból.

Visszatérve Courtneyra, az énekesnő jelenleg több projekten is dolgozik, így jelenleg éppen legújabb stúdióalbumát készíti: eddig két szám készült el teljesen, mely csak a bemutatásra vár. Így nyilatkozott az énekesnő az új albumról, melyet nagy mértékben jellemez majd a Courtney-tól megszokott önirónia és szarkazmus:

„Azon gondolkodom, hogy talán 'Halott Szöszi' lesz a kib*szott album címe, csak, mert elég morbid hangulatban vagyok. (...) Ez nem jelenti azt, hogy boldogtalan lennék. És már biztosan nem is vagyok őrült. Csupán azt jelenti, hogy már sok sz*rt megéltem és nem tudok mit kezdeni vele” – nyilatkozta az énekesnő.

Mindemellett Courtney nemcsak saját karrierjének újjáépítésén dolgozik, hanem igyekszik segíteni másoknak is, akik hozzá hasonlóan letértek a helyes útról. Nemrégiben az egykori Nickelodeon-sztárnak, Amanda Bynesnak üzent a Twitteren, miszerint szívesen segítene a színésznőnek; mozgalmához pedig a Bűbájos boszorkákból ismert, Alyssa Milano is szívesen csatlakozna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek