Starity

A The Wanted ismét a One Directiont támadja

2013. június 01. 12:12   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wanted Chelsea Handler show-jában lépett fel, ahol többek között az új kislemezükről és a Los Anglelesbe való költözésükről is szó esett. Aztán a műsorvezető igen érzékeny pontra tapintott a srácoknál.

hirdetés
A The Wanted ismét a One Directiont támadja

Chelsea nem tudott a két fiúcsapat közötti állandó harcról, így gyanútlanul tette fel a kérdést, hogy mit gondolnak más fiúbandákról, például a One Directionről, mire a közönség hangos huhogásba kezdett. A fiúk először gyorsan próbálták lerendezni a témát: „Nem hallgatjuk a zenéjüket, de nem utáljuk őket.”

Siva Maxre mutogatott, szerinte ő volt az, akinek eleve problémája volt a rivális bandával, aki azzal védekezett, hogy nem ő az egyetlen, aki összerúgta velük a port. Arra a kérdésre, hogy mi a probléma, csak annyit mondott, hogy ezt inkább a 1D-től kéne megkérdezni, főleg az egyik tagtól.

Max állandó célozgatásai végül oda lyukadtak ki, hogy melegnek nevezte a One Directiont. Mikor Chelsea azt kérdezte, szerintük ki fogja először felvállalni a másságát, a fiú tömören csak annyit mondott: Louis.

Nem véletlenül őt hozták szóba, hiszen általában vele kerülnek összetűzésbe a Twitteren. A két csapat között egyébként általában ugyanúgy néz ki a harc: a Wanted tehetségtelennek és túlsztároltnak nevezi a One Directiont, ők pedig azzal vágnak vissza, hogy a The Wanted zenéje olyan jelentéktelen, hogy az ő hátukon felkapaszkodva próbálnak hírnévhez jutni.

A The Wanted mellesleg előszeretettel támad más előadókat, többek között Cher Lloydba és a JLS-be is belekötöttek már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek