Starity

Adam Lambert lett Los Angeles reménye

2013. június 01. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert újabb kitüntetést kapott az LMBT munkásságával kapcsolatban. A városházán vehette át a megtisztelő "Hope Of Los Angeles" díjat.

hirdetés
Adam Lambert lett Los Angeles reménye

Adam Lambert a híres 1001 éj óta elfelejtette elővenni a borotváját, azonban az arcszőrzete nem von le a folyamatos sikereiből. Adam május 31-én vehette át Los Angeles polgármesterétől, Antonio Villaraigosától a „Hope Of Los Angeles”, azaz „Los Angeles Reménysége” kitüntetést a folyamatos, de egyben csöndes LMBT munkássága végett. Lambertöt ezzel kapcsolatban a GLAAD is díjazta már, pont egy hónappal korábban.

Antonio a beszédében azt mondta a fiatal énekesről, hogy ő sokkal több, mint egy volt American Idol-nyertes (hiszen, ha őszinte akar lenni, Adam nyert). Országszerte a tinik, gyermekek reménysége, példaképe lehet, és büszke arra, hogy Los Angeles lakójának mondhatja őt.

Adam a beszédjében kifejtette, mennyire hálás a kedves szavak miatt, majd elmondta, hogy évek óta LA-ben él, ez az otthona, s azelőtt is ez volt, hogy az emberek megbámulták és képeket készítettek róla. Az Idolban sztárrá nőtte ki magát, ami furcsa volt számára, hiszen ő csak énekelni akart. A célja jelentleg az, hogy a szexualitás senkit ne határozzon meg, hiszen annyiféle ember van – mind hajstílusban, mind kinézetben, mind személyiségben. Úgy érzi, jó úton halad a világ, és a mostani generáció már sokkal szerencsésebb helyzetben van, mint az előző.

A rendezvényre az énekest édesanyja, Leila kísérte el, csakúgy, mint a GLAAD-re. Mindketten Alexander McQueen-ruhát viseltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek