Starity

Rajongók készítették a szöveges videót Megan & Liz új dalához

2013. június 02. 12:12   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad For Me után, ami egy olyan kapcsolatról szólt, ami rossz hatással van rád, itt van az ikrek legújabb száma, a Release You, ami a szakítás utáni időket emlegeti.

hirdetés
Rajongók készítették a szöveges videót Megan & Liz új dalához

Tavaly augusztusban jelent meg a lányok utolsó klipje, a Bad For Me. Azóta még két dalszöveges videót, a country stílusú Like I Wouldot és a Sunset Somewhere-t publikáltak, majd kiadtak egy EP-t is, amin hét dal hallható. A telet és a tavaszt stúdióban töltötték, hogy idén nyáron kiadhassák debütáló albumukat, amelynek napokban árulták el a címét: Look What You Started.

A legújabb dal, a Release You a Saturday Night online rádiós műsorban debütált. A szöveges videó különlegessége, hogy a rajongók készítették a képeket. Megan és Liz feltették korábban a dalszöveget a hivatalos oldalukra, ahol minden fan megtekinthette és a tetszőleges részhez feliratos képeket kreálhatott. A videóhoz felhasznált képeket a lányok választották ki a beküldött munkák közül.

Az ikrek meglehetősen elégedettek a végeredménnyel, Megan a következőket csipirelte még május 31-én, a megjelenés előtt a Twitteren: „Épp most láttam egy nyers változatot a videóból, amit ti készítettetek, srácok. Remekül csináltátok.” Majd a megjelenés napján újabb üzenetet hagyott rajongóinak: „Annyira boldog és hálás vagyok. Srácok, ti vagytok a legjobbak.”

Bár a szám még csak néhány órája elérhető, a rajongók már most imádják, és több hasonló, YouTubeon kezdő énekes tetszését is elnyerte. Például Megan Nicole – akinek szintén a napokban jelent meg új száma – azt mondta, hogy a dal gyilkos, és máris a fejébe ragadt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek