Starity

Lebukott: Tulisa kokaint árul!

2013. június 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tulisa Contostavlost átverte a The Sun: egy beépített újságíró kábítószer-fogyasztónak adta ki magát, s felvételekkel bizonyítják: a 800 fontos üzlet létrejött. A rendőrség máris nyomoz.

hirdetés
Lebukott: Tulisa kokaint árul!

Egy beépített riporter járt túl a sztár eszén, akivel előzetesen SMS-ben értekeztek, majd egy hotelban találkoztak, ahol létrejött az üzlet. Tulisáról nemcsak hang-, de videofelvétel is készült, amelyet a The Sun szerkesztősége el is juttatott a rendőrségnek.

„A telefonkönyvemben lévők fele árulja, persze, hogy szerzek neked. A srácok fele, akit ismerek, kereskedik, egyikük kemény drogdíler, ő a legjobb barátom – gengszter” – mondja a 24 éves énekesnő, aki a zöld és fehér édesség szavakat alkalmazta a marihuánára és a kokainra. Végül megadta a rapperként is tevékenykedő férfi, Mike GLC telefonszámát, akitől végül átvették a kábítószert, amit a zoknijából halászott elő.

A napilap elküldte a felvételeket a rendőrségnek, az egyik szóvivő megerősítette, hogy már folyik a kutatás.



Fotó: The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek