Starity

Jacqueline Bracamontes újra műsorvezető lesz

2013. június 05. 19:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sortilegio (Kettős játszma) sztárja, Jacqueline Bracamontes újra műsorvezető lesz - ám ezúttal csak ideiglenesen.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes újra műsorvezető lesz

Jacqueline Bracamontest utoljára tavaly láthatták a tengerentúliak a TV képernyőjén, méghozzá a La Voz... México második évadának műsorvezetőjeként. Majd eltűnt egy időre, ugyanis március végén életet adott első gyermekének, de most, két hónappal a baba születése után június 10-én újra munkába áll, ám ezúttal csak ideiglenesen.

Jacky a Mexikóban sugárzott reggeli magazinműsornak a Hoy-nak lesz az egyik műsorvezetője egészen addig, amíg Galilea Montijo nyaralni megy. Így hétfő reggeltől Andrea Legarreta és Jacqueline Bracamontes köszönti majd a tengerentúli tévénézőket.

„Igen, Jacky Bracamontes fogja helyettesíteni Galilea Montijo-t. Az igazság az, hogy Jacky nekem nagyon jó barátom, csodálom őt és emellett nagyon tisztelem is. Így esett rá a választásom" – nyilatkozta Carla Estrada, aki a Hoy jelenlegi producere.

Az ex-szépségkirálynő körülbelül két-három hétig lesz a képernyőn. Érdekesség, hogy Carla Estrada és Jacky 2009-ben már dolgozott együtt, hiszen Carla volt a Sortilegio (Kettős játszma) producere, míg Jacky az egyik főszereplője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek