Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 06. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkből megtudhatod, ki lett kopasz, ki változtatott a haján, ki döntött a könyvírás mellett, illetve kit választottak az év pasijának!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

A Harry Potter sztárja lett az év pasija

Daniel Radcliffe-et tüntették ki a Glamour rendezvényén – büszkén vette át a díjat.

„Köszönöm szépen, úgy érzem magam, mint Ronnie Corbett korábban. Köszönöm, Glamour, ez nagyon, nagyon szürreális. És köszönöm, hogy a Glamour támogatta a karrierem. És szeretném megköszönni Kanye Westnek, aki korábban megkapta ezt a díjat, így már van valami közös bennünk, amit sosem hittem volna.”

*

Demi Lovato könyvet írt

Digitális formában megvásárolható könyvet írt Demi Lovato saját életéről. Ryan Seacrestnek már volt szerencséje beleolvasni, elmondása szerint egyre jobban imádja az énekesnőt „erejéért, bátorságáért és kitartásáért”, a könyvben pedig mindenki részt vehet Demi fejlődésében, tanúja lehet annak, hogyan lett egy kislányból „vicces, bölcs, okos és gyönyörű hölgy”.

E-book formátumban június 11-én jelenik meg, Demi: A könyv címmel.

*

Joe Jonas kopasz lett

Joe Jonas drasztikus frizuraváltásával sokkolta a nagyvilágot, ugyanis kopaszra nyíratta a haját.

Az Instagramra néhány napja posztolt egy képet a procedúráról, viccesen csak annyit írt hozzá: „Hoppá!”

*

Kate Winslet már tudja a baba nevét

A 37 éves színésznő és férje, Ned Rocknroll a napokban jelentették be, hogy úton van a baba, s máris válogatnak a nevek között. Mindketten hozzájuk közelálló, jelentéssel bíró nevet szeretnének választani, a források szerint pedig ez nem más lesz, mint az Eve.

Ned ugyanis a brit üzletember, Richard Branson unokaöccse, s az ő édesanyját, Eve-et mentette meg Kate a 2011-es tűzvészből, amikor a Necker Island-i otthonában lángokba borult az épület – s mivel a színésznőnek már van két gyermeke előző házasságaiból, szeretnének köteléket építeni Ned és családja között is.

*

Emma Watson haja ismét rövidebb

Június harmadikán ismét rövidebb frizurával mutatkozott a Harry Potter sztárja a This is The End Los Angeles-i premierjén. A 23 éves sztár Cannes-ban még hosszú, kontyba kötött hajjal promótálta Sofia Coppola legújabb filmjét, amely a Lopom a sztárom címet kapta – kijelenthetjük, a rövid haj is remekül áll neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek