Starity

Kristen Stewart munkába temetkezik

2013. június 06. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart a Robert Pattinsonnal való szakítása után két új filmmel is gazdagít minket. A szakítás ellenére nem hever a földön, hanem inkább folytatja tovább megszokott életét és forgatni is elkezdett, méghozzá két új drámában.

hirdetés
Kristen Stewart munkába temetkezik

Az újonnan szinglivé vált Kristen Stewart a nyarát a munkába temetkezve fogja tölteni. Miután szakított egykori barátjával, Robert Pattinsonnal a múlt hónapban, a 23 éves színésznő két filmben is megcsillogtatja majd a tehetségét.

A The Hollywood Reporter szerint Stewartot két drámában, a Camp X-Rayben és a Sils Mariában is láthatjuk majd, aminek a forgatási munkálatai még idén nyáron el fognak kezdődni.

A Camp X-Rayben Kristen egy női katonát fog alakítani, akit Guantanamo Bayen állomásoztattak és aki kapcsolatba kerül az egyik rabbal. A Peter Sattler által rendezett filmmel kapcsolatban arra számítanak, hogy a felvételek még idén júliusban elkezdődnek.

A másik alkotás, a Sils Maria egy öregedő színésznő (Juliette Binoche) történetét mondja el, aki főszerepet játszik egy olyan darab feldolgozásában, ami egykor híressé tette őt, de közben szembe kell néznie fiatalkori szerepével is, amit egy nála sokkal fiatalabb lány (Chloe Moretz) játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek