Starity

Íme, a legfurább plasztikai műtétek

2013. június 07. 15:03   |   Szerző: Mina20

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha szóba kerül a plasztika, elsősorban a mellnagyobbíttatás, a ráncfelvarrás vagy a zsírleszívás jut az eszünkbe. De ha elég bátor vagy, csináltathatsz akár manófüleket vagy botoxoltathatod a fenekedet is!

hirdetés
Íme, a legfurább plasztikai műtétek

Ahány ember, annyi stílus, de aki megszállottan ki akar tűnni a tömegből, annak semmi sem szent. Lehet akármilyen fájdalmas is, néhány vállalkozó képes elvégezteti a legfurcsább, extrém műtéteket is.

Először a kevésbé morbid beavatkozásokat mutatjuk be, majd terítékre kerülnek a már-már beteges átalakítások is. Lássuk hát, mennyire nagy a plasztikai műtétek választéka!

Drakula-kezelés

A fentebb említett beavatkozásnak kevés köze van a mostanában kitört vámpírőrülethez, de azért a név magáért beszél. A Drakula-kezelés egy olyan plasztikai beavatkozás, melynek során megvágják a nyakat, ahonnan vért szívnak le, hogy utána feltöltsék vele a dekoltázst vagy épp az arcot – ezzel szépült Kim Kardashian is.

A hatás nem marad el: feszesebbnek és fiatalabbnak tűnik tőle az adott terület. Bár állítólag eléggé fájdalmas és a látványhoz is idő kell, elég sokan vállalkoznak ilyen műtétre. Azért valljuk be: egy kicsit gusztustalan, nem?

Köldökplasztika

Nem tetszik a köldököd formája? Semmi probléma! A legextrémebb szépségőrültek képesek akár a köldöküket is plasztikáztatni. A beavatkozás során függőlegesbe hozzák és megfeszítik a köldököt, hogy szép mandulaformája legyen.

Sajnos fennáll a bevérzés és a fertőzés veszélye – hogy utána alaposan elgondolkodjon rajta az ember, érdemes volt-e erre fecsérelni annyi pénzt.

Fenékbotox

Hol van már az az idő, amikor a szép feneket csak kemény edzéssel lehetett elérni? A legújabb trend, a fenékbotox lehetőséget kínál a lustáknak (és a gazdagoknak), hogy gyönyörű, formás popójuk lehessen. Állítólag elmulasztja a narancsbőrt és igen szép látványt eredményez, de a következményekkel is számolni kell, mivel a kezelés után nem fogsz érezni semmit a hátsóddal.

Manófül

A Gyűrűk Ura tündéinek manófüleit mostantól te is viselheted. Ez a beavatkozás viszonylag egyszerű és fájdalommentes, de nagyon drága is. Főleg a fantasy- és sci-firajongók körében népszerű ez az újfajta viselet. Állítólag kiemeli az arc szépségét, és a zenehallgatás is élvezetesebb lesz tőle.

Szarvak

A szarvimplantátum egy sebészeti fémötvözetből készül, amit a kedves páciens homlokának bőre alá helyeznek be. A hatás rendkívül ijesztő lehet az átlagember számára, de az extrém fiatalok büszkén viselik szarvaikat, amelyek persze számos fertőzést is okozhatnak.

Az implantátum könnyen elmozdul, legrosszabb esetben idegsérülést is okozhat. Azért érdemes mérlegelni.

Kígyónyelv

A kígyónyelv mostanában hatalmas népszerűségnek örvend az extrémebb emberek körében. Lézerrel vágják ketté a páciens nyelvét, aki néhány nap vagy hét gyógyulási idő után már büszkén ijesztgetheti vele a közeli játszótéren játszó gyerekeket.

A műtét állítólag nem veszélyes, és nem is igazán zavarja meg az addigi életmódot, bár az első hetekben az evés és ivás szinte lehetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek