Starity

Sara Bello: a méret nem számít

2013. június 07. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sara Bello, a 2013-as Miss Panama döntőse utólag került be a legszebbek közé, és bár magassága miatt nem tartották esélyesnek, mégis elnyerte a Miss Intercontinental címet.

hirdetés
Sara Bello: a méret nem számít

Sara Bello eredetileg nem került be a szépségverseny középdöntősei közé, azonban Rocío Lezcano kilépése után vele vált teljessé a létszám. Ezen sokan megdöbbentek, hiszen 165 centijével túl alacsonynak számított. Azonban ennek ellenére a modell nyerte az egyik koronát az április végén rendezett döntőn, és Panama őt küldi ki a Miss Intercontinental nemzetközi versenyére, melyet novemberben rendeznek.

A lány elmesélte, nem változtatna magán semmit, sosem feküdne kés alá, és magassága sem zavarja. A nemzetközi versenyen a legjobb formáját szeretné hozni, és a győzelme nem a centiken fog múlni.

Ebben igaza van, hiszen az, hogy valaki alacsony, nem zárja ki a győzelmet. Erre jó példa az elmúlt az elmúlt év legnagyobb szépségversenye: a Miss Universe-en egy 165 centis lány, Olivia Culpo fejére került a korona, aki egyébként a legalacsonyabb győztes volt a verseny eddigi történelmében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek