Starity

Selena Gomez Demit akarja születésnapjára

2013. június 07. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena egy rádióműsorban mesélt őszintén Demivel való barátságáról és arról, hogy mindig visszavárja és annak örülne a legjobban, ha jelenést tenne buliján is.

hirdetés
Selena Gomez Demit akarja születésnapjára

Selena Gomez és Demi Lovato már nagyon régóta ismerik egymást. Elsőként a Barney és barátai forgatásán találkoztak, ahol legjobb barátnők lettek, ám azóta barátságuk kicsit megromlott és a mai napig nem lehet tudni, hogy hányadán is állnak.

Selena nemsokára betölti a 21. életévét és nagy bulit szeretne csapni, ahol legjobb barátait is egy helyen szeretné látni, de nemrég tett nyilatkozatából az derült ki, hogy egyetlen személy van, akit mindennél jobban vár a születésnapjára, ez pedig nem más, mint Demi Lovato.

Demivel nőttem fel, 7 éves korom óta ismerem. Voltak pillanatok, amikor távol voltunk egymástól, de ő egy olyan ember, akinek mindig lesz helye a szívemben... az lenne a legjobb ajándék, ha ő ott lenne a születésnapomon - árulta el a színész-énekesnő.

Demi még nem válaszolt a meghívásra, de látszik, hogy Selena kész újra támogatni őt és újra felmelegíteni kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek