Starity

Szabó Zsófi az árvíz ellen

2013. június 07. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi egyetlen szabadnapján is segíteni szeretett volna, ezért ő is zsákokat pakolt a Duna-parton, ahol napok óta önkétesek százai segédkeznek az árvízvédelmi töltéseken.

hirdetés
Szabó Zsófi az árvíz ellen
Fotó: Debreczeni Zita

Szabó Zsófi, a Jóban rosszban Bettyje egész héten forgat. Egyetlen szabadnapján sem lógatta a lábát: zsákokat pakolt a Duna partján, hogy segíteni tudjon az embereken.

Zsófi zuhogó esőben állt be a többiekhez zsákolni a Római parton. Elárulta, érdekes volt a munka, már csak ezért is érdemes lenne megnéznie mindenkinek, hogyan zajlik ez a dolog. Emelett elmondta, hogy szerinte kötelességünk segíteni egymáson, hiszen itt élünk, ez a hazánk. Mivel a mentőrobogósok tapasztaltak, így ők segítettek – többek között Zsófinak is –, hogy mit hogyan kell csinálni.


Fotó: Facebook

Zsófi folyamatosan közzétette a gondolatait, fényképeit a Facebook-oldalán, ahol sok rajongója gratulált neki, és kifejezték, mennyire büszkék rá. Természetesen nem ő az egyetlen celeblány, aki besegített a komoly fizikai mukába, Horváth Éva például Óbudán pózolt a homokzsákokkal, Sarka Kata pedig 21 Szépségkirálynő-jelölttel karöltve húzott gumicsizmát.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek