Starity

Nina Dobrevből előbújt a díva?

2013. június 07. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja 20 percet váratta a stábot legújabb filmje forgatásán.

hirdetés
Nina Dobrevből előbújt a díva?
Fotó: James White/Fashion Magazine

Nina Dobrev mindig is visszafogottságáról és szerénységéről volt híres, de most valami meglepő dolog történt, ugyanis jelenleg gőzerővel forgatják a Let's Be Cops című filmet, melynek június 7-i munkanapján a színésznő 20 percet késett.

Az esetről Ty Armstead számolt be a Twitteren egy kép kíséretében, melyen egy kis löketet ad Ninának, hogy már ideje lenne elindulnia, a fotóhoz pedig a következő kommentet fűzte: „Ms Nina Dobrev! A stáb már 20 perce rád vár! Ne akard, hogy bevessem a fizikai erőmet is. Oké, ennyi. Azt hiszem most már cselekednem kell. Tünés!” – olvasható a megjegyzés, amit még megtoldott annyival, hogy csak viccelt.


Fotó: Instagram

Később Nina is megosztotta a képet, majd ő is feltöltött egyet, amin egy kihalt út közepén gimnasztikázik és végül az is kiderült, hogy azért késett, mert a forgatási munkálatok egészen hajnalig folytak, ami miatt egy kissé elfáradt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek