Starity

Taylor Swift új parfümöt dob piacra

2013. június 08. 10:10   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban a boltok polcaira kerül Taylor Swift legújabb, harmadik parfümje, mely a Taylor nevet kapta.

hirdetés
Taylor Swift új parfümöt dob piacra

Mindamellett, hogy a countrysztár zenei karrierje virágzik, a Kedsnek is segédkezett cipőtervezésben, már itt is van az énekesnő legújabb dobása. Nem kell sokat várni, és megjelenik Taylor Swift immáron harmadik parfümje, amely a Taylor nevet kapta. Miután az első kettő nagy sikereket ért el, úgy gondolta, itt az ideje egy újabb illattal próbálkoznia az Elizabeth Arden kozmetikai cég segítségével.

„Az egyik legjobb dolog a világon új illatokat létrehozni a semmiből és átformálni saját megjelenéseddé, saját nevet adni neki, egy egyedi érzést létrehozni egy különleges hangulatot kreálni hozzá. Ha úgy nézzük, hasonlít egy kicsit egy dal megírásához” – nyilatkozta Taylor.

A sorban harmadik illata jellemzői: friss gyümölcsök és virágok, zamatos licsi, lédús mandarin és egy sugallatnyi magnóliaszirom. „Édes illatú, de mégis nagyon kifinomult” – jellemezte a parfümjét, mely már ebben a hónapban az amerikai boltok polcain lesz.

„Nagyon kíváncsi vagyok a rajongóim véleményére, mikor a kezükbe kerül, mert ez az az illat, amit mostanában a legszívesebben viselek. Olyasmi, ami napközben is kellemes, de ha este kiruccanok valahova, akkor is tökéletes. Erre az illatra nagyon büszke vagyok.”

A Taylor parfüm reklámját és plakátjait már elkészítették. A forgatáson az énekesnő legjobb barátai vettek részt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek