Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban - Phoebe Tonkin

2013. június 14. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a sellőből vérfarkassá avanzsálódott színésznő legjobb és legpocsékabb összeállításait vesszük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Phoebe Tonkin

A H2O: Egy vízcsepp elég című sorozattal befutott Phoebe Tonkin nem csak színésznőként keresi kenyerét, hanem modellkedéssel is foglalkozik, amiből adódóan igazán egyedi stílussal rendelkezik. Azonban hiába a jó ízlés, még ő sem tökéletes és bizony néha-néha ő is elejt néhány divatbakit, vagy nem éppen a megfelelő szettben jelenik meg a hivatalos eseményeken, így cikksorozatunk legújabb részében az uszonyt bundára cserélő színésznő legszebb és legrosszabb ruháit gyűjtöttük össze.

A legszebb ruha-összeállítások:

GQ Men of the Year Awards (2012)

Phoebe egy sötétkék Dion Lee által tervezett Harness Wrap-ruhában tette tiszteletét a GQ magazin tavalyi partiján. Az ausztrál tervező kezei közül kikerült egyszerű szabású koktélruhát a fekete bőrcsíkok és a merész oldalkivágás teszi izgalmassá és hihetetlenül dögössé.

Teen Vogue's 10th Anniversary Young Hollywood Party (2012)

Egyszerűen bámulatosan festett ebben a Yeojin Bae által tervezett tűzpiros ruhában, ami a 2011-es kollekcióból származik. Kiegészítők, egészen pontosan a retikül terén a Kotur-nek szavazott bizalmat, ami pedig sminkjét illeti: tökéletesen passzolt a ruhához.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1' World Premiere (2011)

Egyértelműen ez a szett volt Phoebe szinte legszexibb és legbevállalósabb darabja, amit valaha magára öltött egy hivatalos esemény alkalmával. A szűk, testre feszülős, pink színben pompázó Rose Red miniruha tökéletesen kiemelte formás alakját, a hozzá felvett fekete bőrkabát még vagányabbá tette az összhatást, amit végül Fendi-lábbelikkel koronázott meg.

L'Oreal Paris AFI Awards (2008)

A gyönyörű színésznő azonban nem csak vadabb oldalát mutatta meg, hiszen ezzel a gyengéd, krémszínű Embroidery estélyivel és lágy loknijaival igazi bájos, angyali énje tárult a nagyközönség elé.

The CW Upfront Presentation (2013)

A Vámpírnaplók Hayley-je egy vintage stílusú, sötét színű Claude Montana ruhába bújt jelenlegi anyacsatornájának idei Upfrontjára, amihez ugyancsak sötét Kzeniya magassarkút választott.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

L.A. Premiere of Warm Bodies (2013)

Elég rossz választás volt ez a kékszínű virágmintás ruha Christopher Kane 2012-es tavaszi kollekciójából, mivel kissé öregíti Phoebe-t, ráadásul zsákszerű szabása elnyeli irigylésre méltó alakját és érdekes alja sem teszi jobbá az összhatást.

Alex Perry – MBFWA S/S (2013)

Halvány lila gőzünk sincs, hogy mire is gondolt a színésznő és stylistja amikor ezt a szettet összeállították az idei ausztráliai Mercedes-Benz divathéten megrendezésre került Alex Perry showra. A hófehér ruhát egymagában nagy nehezen még elnéztük volna, de ezzel a túlméretezett szürke kabátszerű felsővel és fekte bokacsizmával kész káosz az egész szerkó!

Glamour's new book, the 30 Things Launch Party (2012)

Ez a világoskék színben pompázó ruha olyan hatást kelt, mintha Phoebe csak úgy hirtelen felkapta volna magára, amikor megtudta, hogy jelenést kell tennie a Glamour eseményén. Határozottan rossz választás!

Qantas Air VIP Cocktail party (2013)

Egy koktélpartira egy igazi, csinos koktélruha dukál, de ezúttal kicsit mellényúlt Phoebe. A színnel meg vagyunk elégedve, de a szabással már egyáltalán nem, főleg a szoknya részénél.

Kimberly Snyder's The Beauty Detox Foods Book Launch Party (2013)

Nincs túl sok hozzá fűzni valónk ehhez az összeállításhoz, hiszen egyetlen szóval is tökéletesen le lehet írni: katasztrófa! Egy hivatalos eseményre illendő elegáns ruhában megjelenni, nem pedig farmerban, hozzá pedig egy áttetsző felsőben és blézerben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek