Starity

Megjelent Danny Saucedo legújabb klipje

2013. június 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg a Todo el Mundo (Dancing in the Streets) kisfilmje.

hirdetés
Megjelent Danny Saucedo legújabb klipje

Danny május 31-én osztotta meg rajongóival, hogy meglepetéssel készül, és kedden fogja elárulni, pontosan mivel is. Azonban már hétfőn, június 3-án elmondta, hogy a legújabb számához készített videoklip permierje 4-én, éjfélkor lesz.

A klipet Los Angelesben forgatták le, amikor Danny ott tartózkodó barátnőjét, Molly Sandént látogatta meg. A cím jelentésével egyezik a kisfilm tartalma is, hiszen mindenki táncol az utcákon. Danny és táncosai részben betanult koreográfiát mutatnak be, azonban a svéd énekes nagyon közvetlen, így ismeretlen embereket (főként fiatal lányokat) is megtáncoltatott, és ezekből összevágott részek is helyet kaptak a klipben.

A dal már a videó megjelenése előtt is nagy sikernek örvendett hazájában, azonban a kisfilm megjelenése az egyik legnevesebb svéd rádió, a Rix FM toplistájának első helyére repítette, megelőzve ezzel például Emmelie de Forestet, Tone Damlit, de még Pinket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek