Starity

Az ének iskolája: íme a hat döntős

Kapcsolódó sztárok

Szandi Szandi 1299

énekesnõ

Szulák Andrea Szulák Andrea 2187

Színésznõ,...

Király Viktor Király Viktor 221

énekes, zeneíró

Hajós András Hajós András 1662

szociológus,...

Friderikusz Sándor Friderikusz Sándor 2874

műsorvezető,...

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2013. június 09. 13:01   |   Szerző: acsgeorgina98

Figylem! Ez a cikk több mint egy éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton lezajlott a TV2 legújabb tehetségkutatójának elődöntője, ahonnan a 16 diákból csupán csak hat juthatott tovább a döntőbe.

Az ének iskolája: íme a hat döntős Fotó: TV2

Nagyon nagy volt az izgalom Az ének iskolája című tehetségkutató műsorban, ugyanis tegnap lezajlott az elődöntő, azaz a 16 tehetséges diákból csak 6 juthatott tovább a döntőbe.

A döntés nagyon nehéz volt, hiszen mindannyian több hetes felkészüléssel álltak színpadra. A hosszú várakozás után az osztályfőnök, Friderikusz Sándor kimondta annak a hat diáknak a nevét, akit tobábbengedtek a tanárok. A döntősök közé Arany Timi, Farkas Zsolti, Bari Lacika, Tabatabai Nejad Flóra, Rubay Laci és Kurcz Szandi jutott, akik a döntőben egy-egy szóló produkcióval mérik majd össze tehetségüket.

hirdetés

Friderikusz megnyugtatott mindenkit – ahogy korábban is beharangozták –, a műsorban nincs igazi kiesés, így azok, akik nem jutottak tovább, sem lesznek elhanyagolva, hiszen ők is fellépnek majd a döntőben.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek