Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 09. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akadt az elmúlt napokban, aki díjat kapott, aki lehet, hogy várandós, aki leborotválta haját és olyanok is, akik mások segítségére siette. Lássuk mi történt Hollywoodban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Avril Lavigne is terhes?

Június 5-én kapták lencsevégre a kanadai csillagot, amint barátaival vacsorázni tartott és a képeken meglehetősen kerek pocakkal látható, ami arra enged következtetni, hogy Avril és vőlegénye, Chad Kroeger is csatlakoznak azon hírességek népes csapatához, akik számára 2013. a családalapítás éve.

*

Demi Lovato is támogatja Paris Jacksont

Rengetegen próbálják segíteni Michael Jackson lányát, Parist, aki jelenleg igen nehéz időket él meg. Néhány napja került kórházba, mivel öngyilkosságot kísérelt meg, azóta pedig rengeteg támogatást kap a sztárvilágból is, legutóbb például Demi Lovato üzent neki: „Kedves Paris Jackson, ne hagyd, hogy a földre lökjenek. Hiszünk benned! Kérlek maradj erős”

*

Blake Lively a kamu profilok áldozatául esett

Bár a Gossip Girlben élete szerves részét képezte az internet, a valóságban egyáltalán nincs jelen az internetes közösségben, így akadnak olyanok, akik szívesen átveszik helyét például Twitteren egy-egy kamu profillal. Blake szerint furcsák az ilyen emberek és nem is érti miért csinálják ezt, de az biztos, hogy értik a dolgukat, mivel akad olyan Twitter-profil, amit több, mint 138.000-en követnek.

*

Hayley Williams leborotválta a haját

A Paramore június 7-én Nürburgring-ben a Rock am Ring fesztiválon lépett fel, ahol Hayley meglehetősen érdekes frizurát villantott meg, ugyanis amikor éppen fejét rázta és felkötötte haját látszott, hogy tarkójánál egy csíkban le van borotválva haja.

*

Raven-Symoné Amanda Bynes mellé állt

A ma már inkább botrányhősnőnek nevezhető színésznő eléggé lecsúszott az utóbbi időben, de sokan próbálnak neki segíteni. Legutóbb például Courtney Love és Alyssa Milano álltak az oldalára, most pedig az egykori párduclány üzent Amandának Twitteren: „Sajnálom, hogy az egész világ ellened van. Ez egy igazán kemény időszak az életedben. Nem vagyunk őrültek, Hollywood tett minket ilyenné!”

*

Díjazták Anna Kendrick dalát

A Tökéletes hangban szereplő Cups című dal tagadhatatlanul is hatalmas sikernek örvend, hiszen néhány hónapja még videoklipet is készítettek hozzá, most pedig előadóját, Anna-t tűntették ki, amiért több mint egymillió példányban kelt el a szerzemény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek