Starity

Sztárok, akikről nem hitted volna, hogy rokonok

2013. június 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hitted volna, hogy Justin Bieber, Avril Lavigne és Ryan Gosling is rokonságban állnak egymással? Cikkünkben kilenc párost mutatunk be, akik között valamiféle rokoni kapcsolat van.

hirdetés
Sztárok, akikről nem hitted volna, hogy rokonok

Ryan Gosling és Justin Bieber

Egy közös azonnal van bennük: mindkettejükért bolondulnak a nők, csak más-más korosztályban. Továbbá mindketten kanadaiak, ennek tudható be az is, hogy távoli unokatestvérei egymásnak – erre tavaly ősszel derült fény az Ancestry.com kutatásából –, családfájuk négyszáz évre visszavezethető.

Hillary Clinton és Angelina Jolie

Mindketten erősek, függetlenek és igazi női alfák: a New England Historic Genealogical Society (NEHGS) 2008-ban derítette ki, hogy Clinton és a nemrég melleltávolításon átesett színésznő kilencedunokatestvérek Jean Cusson által, aki 1718-ban vesztette életét.

Britney Spears és a monacói herceg

Britney Spearst évek óta csak a pophercegnőként emlegetik, s úgy fest, nem véletlenül! Tizenheted félunokatestvérek Albert herceggel!

Madonna és Lady Gaga

Nem vicc! Napjaink legbefolyásosabb személyiségei közé tartoznak, kiemelkedő karrierrel rendelkeznek, továbbá rajongók milliói imádják őket. Lehetséges, hogy Gaga is egy, a Madonnáéhoz hasonló, több évtizedes karriert fog befutni, hiszen távoli kuzinok! Kár, hogy ki nem állhatják egymást...

Matt Damon és Ben Affleck

Az Argo sztárjának nemcsak az egyik legjobb barátja Matt Damon, akivel gyermekkoruk óta remek viszonyt ápol, de még a tizedunokatestvére is! Mindketten William Knowlton Jr. leszármazottai, aki Angliából utazott az Egyesült Államokba az 1630-as években, és Ipswichben telepedett le.

Justin Bieber és Celine Dion

Justin családja bizony tehetséges felmenőkkel rendelkezhet, hiszen nemcsak Ryan Gosling tartozik a kuzinjai közé, hanem a Titanic betétdalának énekesnője, Celine Dion is.

Ellen DeGeneres és Kate Middleton

Mindketten remek stílusérzékről adnak tanúbizonyságot, nem is csoda, hogy rokonságban állnak egymással – egy Sir Thomas Fairfax nevű úr és felesége, Agnes Gascoigne lévén. Tizenötöd unokatesók.

Brad Pitt és Barack Obama

Nemcsak Angelina Jolie, hanem párja is rokona egy politikusnak, ráadásul az amerikai elnöknek! Mint nemrégiben kiderült, a sztár és Obama – aki a celebvilágban is otthonosan mozog, hiszen nemrégiben beszólt Taylor Swiftnek – kilencedunokatesók!

Avril Lavigne és Ryan Gosling

Úgy tűnik, könnyű Ryan Gosling rokonának lenni! Ugyan a rajongók sokszor összeboronálták őket, még jó, hogy sosem randiztak – ők ketten ugyanis távoli kuzinjai egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek