Starity

Ikercsemeték a sztárvilágban

2013. június 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy gyerek születése hatalmas öröm, de ha ikrek születnek, az rögvest a kétszeresére nő. Íme, hét ikerpár, akiknek anyukája és apukája a leghíresebbek közé tartozik.

hirdetés
Ikercsemeték a sztárvilágban

Angelina Jolie és Brad Pitt

A híres sztárpárosnak, Brangelinának összesen hat gyermekük van, közülük ketten ikertestvérek. Knox Léon és Vivienne Marcheline 2008. július 12-én születtek Nizzában, Franciaországban. Érdekesség, hogy az ikrek első képeit 15 millió dollárért adták el a Hello! magazinnak, ami az eddigi legdrágább eladott képnek számít.


Knox és Vivienne

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer és Marc 2004-ben házasodtak össze, majd 2007-ben bejelentették egy közös fellépésen, hogy JLo terhes, méghozzá ikrekkel. Nemsokára, 2008 februárjában megszülettek a kis ikrek, Emma Maribel és Maximilian David. A People magazin összesen hatmillió dollárt ajánlott fel a kicsikről készült hivatalos fotókért, ami a második legdrágább eladott celebfotónak számít.

Emme és Max

Marcia Cross és Tom Mahoney

A Született feleségek Bree-jének is ikrei vannak; Marcia és Tom házassága után még egy év sem telt el, amikor Marcia 44 évesen életet adott ikerlányaiknak, Edennek és Savannahnak 2007. február 20-án.


Savannah és Eden

Mariah Carey és Nick Cannon

A híres énekesnőnek, Mariahnak és színész férjének, Nicknek is ikrei vannak, akik 2011. április 30-án látták meg a napvilágot. Monroe és Moroccan Scott idén ünnepelték a második születésnapjukat.

Monroe és Moroccan

Rebecca Romijn és Jerry O’Connell

Rebecca Romijn modellkarrierrel kezdte, de a legtöbben az X-Men-trilógiából ismerhetik mint Mystique. 2007. július 14-én ment férjhez Jerry O’Connellhez, akivel a mai napig együtt van, és ikreik születtek. Charlie Tamara Tulip és Dolly Rebecca Rose 2008. december 28-án jöttek világra.

Charlie és Dolly

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

A sokat cikizett Sarahnak és férjének, Matthew-nak 2002-ben született meg első közös gyermekük. Hét évvel később, 2009. június 22-én megszülettek a béranya által kihordott ikerlányaik, Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge. A kislányok külsőre különböznek egymástól, de azt be kell vallani, hogy mindketten nagyon tündériek.


Marion és Tabitha

David Burtka és Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárjai nagyon régóta szerettek volna közös csemetét, s amikor végre elérkezettnek látták az időt, közelebbről megismerték a béranyát is, aki kihordta Gideon Scottot és Harper Grace-t. 2010 augusztusában jelentette be Neil, hogy a béranya teherbe esett, akik még abban az évben megszülettek – a páros pedig be sem tud telni velük, a halloween is rendszeresen családi körben zajlik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek