Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. június 10. 10:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban ezúttal az elmúlt hét legszebb ruhaválasztásait elemezzük ki, a felsorolásban helyet kap többek között Emma Watson, Lea Michele és Olivia Wilde is.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Múlt héten került megrendezésre a 2013-mas Spike TV Guys Choice Awards, a Tony Awards, valamint a CFDA Fashion Awards is, ám voltak, akik egy country-díjátadón csillogtatták meg legszebb ruháikat, néhányan pedig legújabb filmjük premierjén mutatkoztak gyönyörű költeményekben. Cikkünkben most a június 3–9. között, valamilyen rendezvényen megjelent sztárokat vesszük szemügyre.

Candice Swanepoel

A gyönyörű modell a 2013-as CFDA Fashion Awardson tűnt fel, melyet június 3-án tartottak New Yorkban. A rendezvényre főleg modellek voltak hivatalosak, mint például Adriana Lima és Alessandra Ambrosio, de más színésznők és énekesnők is felbukkantak a vörös szőnyegen.

A Victoria's Secret angyala egy görög kultúra által motivált Prabal Gurung-ruhát viselt, az összhatást pedig egy egyszerű barna övvel koronázta meg.

Mia Wasikowska

Mia Stoker című filmjét a Sydney-ben rendezett filmfesztivál keretei között mutatták be június 7-én, ahol a színésznő tündökölt egyszerű ruhájában. Egy letisztult, sima fekete ruhát, alá pedig egy klasszikus fekete harisnyát és fekete cipőt húzott. Összeállítását az öltözéke gallérján lévő kövek dobják fel.

Lea Michele

Lea és párja, Cory Monteith a Chrysalis Butterfly Ball jótékonysági eseményen jelentek meg június 8-án Los Angelesben. Cory egyébként először mutatkozott hivatalos rendezvényen a rehabilitációs kezelések után.

Lea egy gyönyörű, nyárias Valentino-ruhát viselt, hozzá pedig David Web-ékszereket párosított.

Taylor Swift

Az énekesnőt az idei CMT Music Awardson láthattuk június 5-én Nashville városában. A díjátadó a legtehetségesebb country-előadókat jutalmazza, illetve rengeteg fellépővel készül minden évben.

Taylor egy Elie Saab-költeményben érkezett, lábait pedig Jimmy Choo-cipő díszítette. Az összképet Neil Lane-ékszerekkel egészítette ki.

Olivia Wilde

Olivia a Spike TV Guys Choice Awardson csillogtatta meg magát, melyet június 8-án rendeztek Culver Cityben. A színésznő egy csinos Michael Kors-ruhát húzott magára, Brian Atwood-cipők ékesítették lábát, Loree Rodkin-ékszerei pedig teljessé tették gyönyörű szettjét.

Emma Watson

Emma Watson új filmje, a The Bling Ring Los Angeles-i premierjén mutatkozott június 4-én. A szereplők mind kiöltöztek az eseményre, Louis Vuitton- és Dior-ruha mellett mindent megtalálhattunk, ami szem-szájnak ingere.

Ennek ellenére Emma mindenki közül kiemelkedett, csak úgy ragyogott Chanel-ruhájában és Guiseppe Zanotti-lábbelijében. Fülében Graziela Gems-fülbevalók, ujján egy Neil Lane-gyűrű volt, retikülje pedig egy méregdrága Swarovski volt.

Anna Kendrick

A Pitch Perfect sztárja tegnap lépett a Tony Awards vörös szőnyegére New Yorkban és osztatlan sikereket aratott ezzel a gyönyörű Donna Karan-ruhával. Hozzá Christian Louboutin-cipőket és Amrapali-ékszereket választott.

Scarlett Johansson

Scarlett is a Tony Awardson tűnt fel, ám Annával ellentétben ő szolidabbra vette a figurát, egy letisztult fekete Saint Laurent ruhára esett a választása, a fekete blézer pedig még ennél is elegánsabbá tette a színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek