Starity

Gyerekekhez látogat el Jack Sparrow kapitány

2013. június 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp kalóznak öltözve vonul gyerekek elé, bárhová is megy – olykor kórházba, máskor iskolákba látogat el.

hirdetés
Gyerekekhez látogat el Jack Sparrow kapitány

Johnny Depp olykor meglepi a gyerekeket és váratlanul, hívatlanul Jack Sparrow kapitány jelmezében jelenik meg különféle intézményekben – erről több filmjének producere és egyben jó barátja, Jerry Bruckheimer mesélt a napokban az egyik sajtókonferencián.

A színész először évekkel ezelőtt látogatott meg egy beteg, kilencéves kislányt, Beatrice Delapot, miután felfedezte, hogy a sztár a közelben forgatja a Karib-tenger kalózai negyedik részét és írt neki. Johnny ezt követően, még jelmezben, a forgatási szünetben megjelent a Meridian Primary Schoolban.

Miután rájött, mennyi gyerek fogadja őt visítva és ujjongva, rendszeres szokásává vált – Jerry szerint minden forgatási helyszínre magával viszi a Jack Sparrow-kosztümöt, legyen szó bármilyen filmről, s amikor csak ideje engedi, betoppan egy kórházba vagy iskolába, hogy örömöt okozzon a gyerekeknek. „Tudja, hogy nagyon szerencsés ember, éppen ezért szeretne adni másoknak” – fűzte hozzá a producer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek