Starity

Londonban folytatja a modellkedést Astrid Caballero

2013. június 11. 05:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keity Mendieta után egy másik panamai szépségkirálynő, Astrid Caballero is Európába költözött. A Miss Intercontinental Panama 2012 cím birtokosa Londonban folytatja karrierjét.

hirdetés
Londonban folytatja a modellkedést Astrid Caballero

Astrid Caballero már évek óta modellkedik, 2009-ben mérettette meg magát először szépségversenyen, melyen a második helyet érte el. Később jelentkezett a Miss World Panama 2010 címért, a koronát azonban itt sem nyerte el.

A nagy áttörés 2012-ben jött, amikor a Miss Panama legszebbjei közé válogatták. A lány a verseny végén bekerült a legszebb hat közé, később pedig neki ítélték a Miss Intercontinental Panaama 2012 címet.

A verseny döntőjét Németországban rendezték, Astrid ugyan nem ért el helyezést, de elmondása szerint rengeteg jó élménnyel tért haza, és nagyon megszerette Európát. Talán ezért is döntött úgy, hogy itt szeretné folytatni modellkarrierjét – bár Németország helyett Angliában írt alá szerződést egy modellügynökséggel. Londonban azóta már számos divatanyag készült róla, és az emberek máris az új Leila Lopesként emlegetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek