Starity

Holliday Grainger Hamupipőke gonosz testvére lesz

2013. június 11. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Borgiák sztárja szerepet kapott a Hamupipőke legújabb feldolgozásában, amelyben Lily James alakítja a címszereplőt.

hirdetés
Holliday Grainger Hamupipőke gonosz testvére lesz

Ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik – a brit Holliday Grainger esetében ez többszörösen igaz, hiszen alig néhány napja jelentették be, hogy a Borgiák című sorozatot elkaszálja a csatorna (annak ellenére, hogy négy évadot terveztek, és a befejező évadot fél évvel a döntés előtt forgatták le).

Ennek ellenére rögtön új szerepben fitogtathatja tehetségét a fiatal színésznő, akit a Disney legújabb, élő szereplős filmjébe, a Hamupipőkébe szerződtettek. A feldolgozást a Thor rendezője, Kenneth Branagh készíti, Lily James alakítja Hamupipőkét, míg Cate Blachett a mostohaanyát – írja a The Wrap.

A klasszikus mese filmváltozatában a herceget a hírek szerint a Trónok harca sztárja, Richard Madden fogja játszani. Holliday eddig többnyire kosztümös filmekben bizonyított a sorozaton kívül – a Jane Eyre, a Szép remények és a Joe Wright-féle Anna Karenina-változatban szerepelt legutóbb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek