Starity

Miley Cyrus kiáll Justin Bieber mellett

2013. június 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg két fiatal énekesnő, Selena Gomez és Taylor Swift elhagyta Justin Bieber oldalát, addig az év legdögösebb nője, Miley Cyrus kiáll az énekes mellett.

hirdetés
Miley Cyrus kiáll Justin Bieber mellett

A tinisztár, Justin Bieber nehéz féléven van keresztül. Botrányt botrányra halmozott, ráadásul pár közeli barátját is elvesztette, ugyanis volt kedvese, Selena Gomez után, legjobb barátnője, Taylor Swift is megsértődött a kanadai énekesre. A mondás szerint igaz barát jóban-rosszban melletted áll, de úgy látszik Justin ezentúl igazi barátjának mondhatja a visszatérő énekesnőt, Miley Cyrus-t, Selena és Taylor helyett is.

Miley-t tegnap reggel interjúvolták meg egy rádióadásban, ahol megkérdezték tőle, hogy kit választana: Harry Styles-t vagy Justin Bieber-t. A szőke szépség pedig egyből rávágta Biebs nevét: „Azt kell mondjam Justin Bieber, mivel jó barátom

Mindemellett míg Miley-t május végén kapták el, amint Bieber házát hagyta el, addig tegnap Justin látogatta meg az egykori Hannah Montanát.

A legtöbben örülnek, hogy Justin és Miley még a mai napig is nagyon jó barátok, de nem mindenki van erről a dologról pozitív véleménnyel. A Disney Dreaming információ szerint Selena féltékeny volt kolléganőjére, hogy exe vele tölti az idejét. De azért Selnek sem kéne panaszkodnia, mivel ő pedig sorozatbeli testvérével, David Henrievel ebédelt a héten.

Az oldal szerint Miley-t és Justint közelebb hozta egymáshoz a bonyolult szerelmi életük és az egyforma baráti társaság – Miley a minap lépett fel Juicy J egyik koncertjén, Justin pedig februárban készített vele egy közös számot, Miley új albumán Ludacris-sel és Big Sean-nal is együtt dolgozik, akik Bieber Believe albumán is feltűntek.

A két tinisztár egyébként 2010. elején ismerte meg egymást, májusban pedig egy vacsorát is elfogyasztottak kettesben Los Angelesben, ám Miley határozottan állította, hogy semmi több nem volt egy baráti beszélgetésnél. 2011-ben pedig az énekesnő a Never Say Never életrajzi filmben is kapott egy kisebb szerepet, sőt a Madison Square Gardenben egy duettet is előadtak a telt házas tömegnek.

Egyes információk szerint idén újra egy közös dalon dolgoznak, erre Miley ennyit felelt a Billboardon. „Mindenki erről kérdezget, de tudod, jó vagyok titoktartásban, szóval majd meglátjátok mi lesz”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek