Starity

EP-vel jelentkezik a The Nearly Deads

2013. június 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, az új Paramore-nak titulált The Nearly Deads pár órával ezelőtt jelentette be, hogy újabb EP-vel lepik meg rajongóikat, a zombinemzet tagjait.

hirdetés
EP-vel jelentkezik a The Nearly Deads

Az alternatív rockot játszó banda 2011-ben robbant be a köztudatba, mikor kiadták a hatalmas sikert arató Never Look Back című kislemezt, melynek klipjét több millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó csatornán.

A jelenleg turnén lévő együttes előző középlemeze, az önmagukról elnevezett The Nearly Deads két éve jelent meg, de máris újabb EP-vel készülnek: augusztus 20-án mutatják be a Survival Guide-ot (Túlélési útmutató), melyen újabb hat dal kap majd helyet. Az együttes pár hete közzétett egy új, akusztikus számot, mely a Brave névre hallgat és valószínűleg a stúdióváltozata is nemsokára hallható lesz.

A banda már hetek óta járja az Egyesült Államokat, de még nem fáradtak el, hiszen arra buzdítják fanatikusaikat, hogy segítsék őket abban, hogy újra részt vehessenek az egyik legnagyobb zenei fesztiválon, a Vans Warped Touron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek