Starity

Kanye West azt hiszi, ő a második Steve Jobs

2013. június 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper úgy véli, ő a mai popkultúra Steve-je, aki ugyanannyira népszerű, akárcsak az Apple alapítója.

hirdetés
Kanye West azt hiszi, ő a második Steve Jobs

Kanye West nemrég a New York Timesnak arról nyilatkozott, szerinte kétségtelenül ő a mai popkultúra színe-java, akárcsak Steve Jobs a technika világában. A rapper azért hasonlította magát az Apple alapítójához és elnökéhez, mivel szerinte a zenében való tevékenykedése óriási nyomot hagyott az emberekben.

„Szerintem a Kanye West név azt fogja jelenteni az embereknek, mint a Steve Jobs. Az internet, a divat a kultúra Steve-je. Azért érzem ezt, mert ugye, Steve Jobs elhunyt, és mikor Biggie is távozott az élők sorából, Jay-Z lépett a helyére.”

Szerinte Steve Jobs, Walt Disney, Henry Ford, Howard Hughes, Nicolas Ghesquière, Anna Wintour, és David Stern neve után az övé is legalább ennyit fog érni.

„Egy társaság vezetője leszek, amely milliárdokat fog érni, mivel megvannak a válaszaim [amiket mások keresnek]. Megértem a kultúrát. Olyan vagyok, mint egy atommag.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek