Starity

Demi Lovato saját Barbie-babát szeretne

2013. június 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi önmagáról szeretne Barbie-babát mintázni, amely nem ébresztene hiú ábrándokat a kislányokban a tökéletes testalkatról.

hirdetés
Demi Lovato saját Barbie-babát szeretne

Demi Lovato róla formázott Barbie-babát kér a szülinapjára. Az idén a 21. életévét betöltő énekesnő minden kívánsága ez a baba volna, amely korántsem olyan tökéletes testalkattal rendelkezne, mint elődjeik – tette mindezt közzé mikroblogján keresztül.

Demi elképzelései szerint olyan Barbie-babákat kellene gyártaniuk a cégeknek, amelyek nem ébresztenek teljesíthetetlen elvárásokat a lányokban már fiatal korban. Hiszen a babák tökéletes teste nyomást gyakorol rájuk, és azt gondolják, hogy ez az ideális. E cél megvalósítása azonban akár halálos is lehet.

Azt is hozzátette, hogy szükség volna emelett olyan babákra, amelyeken megtalálható a narancsbőr, hiszen a nők 95%-a küzd ezzel a problémával. Demi arra kérte rajongóit, hogy írjanak a BarbieStyle nevű cégnek, hogy a babák gyártása kezdetét vehesse.

Demi már korábban is hangoztta, ezt a vágyát egy koncertet megelőzően: „Egész életemben próbáltam olyan lenni, mint egy Barbie-baba. És tudjátok mit? Nem ez vagyok, és rengeteget jelent számomra, hogy ti szerettek így is engem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek