Starity

Véglegesítették Peter Facinelli válását

2013. június 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Peter Facinelli és (ex)felesége, Jennie Garth között olyannyira megromlott a viszony, hogy 2012 márciusában házasságuk felbontását kérvényezték, azonban csak most került sor annak véglegesítésére.

hirdetés
Véglegesítették Peter Facinelli válását

Peter és Jennie 2001-ben mondták ki a boldogító igent, és három közös gyereket – a 15 éves Luca Bellát, a 10 éves Lola Rayt és a 6 éves Fiona Eve-et – tudhatnak magukénak. Mindazonáltal kapcsolatuk végérvényesen megromlott és tavaly úgy döntöttek: hivatalos formában is szeretnének új életet kezdeni, így házasságuk felbontását kérvényezték.

A 41 éves Jennie elárulta, hogy nem szerette volna, ha ez megtörténik és időre lesz szüksége, hogy megbékéljen a történtekkel; nemrégiben pedig újra elkezdett randizgatni Jeremy Salkennel.

Ezzel szemben az Alkonyat Carlisle Cullenjeként ismert Peter már tavaly november óta a Thor sztárjával, Jaimie Alexander színésznővel randizik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek