Starity

A tíz legcsúnyább hollywoodi válás

2013. június 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikkünkben bemutatott hírességek házasságai nem, a válások sokkal inkább bizonyultak legendásnak.

hirdetés
A tíz legcsúnyább hollywoodi válás

Jennifer Aniston és Brad Pitt

1998 májusában kezdtek randizgatni, majd két évre rá, július 29-én kimondták a boldogító igent egy privát ceremónia keretein belül Malibun. A házasságukat már akkor hollywoodi álomként emlegették, ám hirtelen, 2005 januárjában bejelentették válásukat.

A média spekulációi alapján mindezt azért, mert a Mr és Mrs Smith forgatása során Brad összegabalyodott Angelina Jolie-val, akivel azóta is együtt van (Brad sosem ismerte el, hogy Angie miatt hagyta el a színésznőt). Állítólag barátokként viselkednek, ennek ellenére a sztár nemrégiben csúnyán beszólt Anistonnak, amikor kijelentette: elpocsékolta az életét és boldogtalannak érezte magát első házassága alatt.

Alec Baldwin és Kim Basinger

Alec Baldwin 1993-ban vette feleségül a Nyolc mérföld sztárját, Kim Basingert, hét évvel később azonban különváltak útjaik. Ezt követően még két évig macska-egér játékot folytattak azon, ki kapja meg a lányuk, Ireland (Írország) felett a felügyeletet.

Tom Cruise és Nicole Kidman

Tom állítólag a tízéves házasságukat „szenvedélymentes pokol”-ként emlegette, s ugyan a színésznő könyörgött férjének, hogy ne hagyja el, 2001-ben benyújtotta a válópert – holott Nicole gyermeket várt tőle. A terhesség végül vetéléssel végződött.

Charlie Sheen és Denise Richards

Manapság mindketten legjobb barátokként viszonyulnak egymáshoz, Denise Charlie több sorozatában is feltűnt már, legutóbb pedig a Két pasi meg egy kicsi sztárja ki is állt exfelesége mellett.

A válás időszakában azonban reménytelen eseteknek számítottak, Denise állítása szerint Charlie nemcsak erőszakos, de drog- és alkoholfüggő is volt – ugyanezt állította a színész exfelesége, Brooke Mueller is egykor.

Britney Spears és Kevin Federline

Három hónapos együttjárás után jelentették be eljegyzésüket 2004-ben. Mikor 2006-ban elváltak, Kevin keményen harcolt a gyerekek felügyeleti jogáért – többek közt azzal, hogy a publikum előtt ócsárolta neje szülői képességeit. KFedet legalább annyian utálták akkoriban, amennyire Britney is, többek közt neki köszönhető az énekesnő idegösszeomlása.

Sophia Bush és Chad Michael Murray

Chad és Sophia 2003-ban vállalták fel a kapcsolatukat, két évre rá, 2005-ben összekötötték életüket. Hat hónap után azonban véget vetettek a házasságuknak, mivel Chad megcsalta őt Paris Hiltonnal és még számos nővel. A hivatalos közlemények szerint viszont kibékíthetetlen ellentétek miatt vetettek véget rövid házasságuknak.

Sandra Bullock és Jesse James

Miután 2005-ben kimondták a boldogító igent, egy ideig nagyon boldog párt alkottak, majd attól volt híres a sajtó, hogy Jesse alávaló módon megcsalta a színésznőt – nem is egy nővel.

Három hónappal a per benyújtása után kimondták a válást, rá nem sokkal pedig már Kat Von D volt a büszke menyasszony – akit a hírek szerint Jesse 19 nővel csalt meg. Sandra azóta boldog szingliként neveli adoptált fiát, Louist.

Courteney Cox és David Arquette

Csak néhány hete ért véget a válóperük, amelyet még 2010-ben nyújtottak be. Mára legjobb barátokként viselkednek, David pedig nemrégiben Courteney műsorában is szerepelt. Ennek ellenére a színésznő korábban elárulta: David szexmániás és nem tudta tovább kezelni alkoholproblémáit – többek közt ezért ért véget a kapcsolatuk.

A színész később bejelentkezett egy elvonóra és sikeresen letette a poharat, sajnos ezzel már nem tudtak segíteni kettejükön.

Katie Holmes és Tom Cruise

A páros válásának híre a semmiből jött, Katie kiköltözött közös otthonukból, majd ezt követően úgy tettek, mintha sosem éltek volna együtt.

Kettejük civakodását leginkább a kislány, Suri Cruise „szívta meg”, hiszen mindketten elkényeztették őt azzal, hogy drágábbnál drágább holmikat – köztük egy sportkocsit és villát – vásároltak neki, szeretetüket leginkább pénzben mutatták ki, mintsem összetartással.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Valószínűleg az övék a legszaftosabb történet: 2011 májusában jelentették be válásukat, miután kiderült, hogy a Terminátor sztárjának egy eltitkolt fia van, aki a takarítónővel folytatott kapcsolatából született! Schwarzi törvényes fia annyira kikészült, hogy eldöntötte, megválik vezetéknevétől, így Patrick Schwarzenegger helyett a Shrivert fogja használni.

Nem sokkal ezután Maria jogi útra lépett: elhatározta, hogy kiforgatja a színészt minden vagyonából. A rosszmájúak azt állították, újabb eltitkolt csemeték kerülhetnek elő, Jane Seymour pedig biztos volt abban, hogy a színésznek még több titkos viszonya volt. Annak ellenére, hogy a válás során Arnie ki is cikizte feleségét, a hírek szerint ismét beszélőviszonyban állnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek