Starity

Ilyen gyűrűkkel házasodnak a különcök

2013. június 15. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az emberiség képzelete határtalan – talán ezek a gyűrűk bizonyítják be a legjobban.

hirdetés
Ilyen gyűrűkkel házasodnak a különcök

Valószínűleg minden nő álma egy gyönyörű jegygyűrű a kedvesétől, legyen az egy ötkarátos gyémánt- vagy egy egyszerű aranygyűrű. Most öt szokatlan és egyben bizarr karikagyűrűt mutatunk meg nektek.

A koordinátás

Ez a darab egy sterling ezüstgyűrű, amely koordinátákkal van kecsesítve, amit maga az alany is megadhat.

Például az első találkozásuk, az első csókjuk, a lánykérés és az esküvőjük helyszínét foglalhatja magába a mestermű. Az Etsy-boltokban meg is található, átlagosan 20-80 ezer forint körül mozog az ára, de természetesen bármelyik ötvös elkészítheti nekünk.

Az ujjlenyomatos

Ezt a gyűrűt a Brent & Jessnek köszönhetjük. Ajánljuk azoknak az embereknek, akik szeretik a nyomozós filmeket, sorozatokat, sőt még azoknak is, akik szeretnek kitűnni a tömegből, hiszen nem mindenkinek van ilyen gyűrűje. Ez a darab már kicsit drágább, ugyanis kb. 100.000 Ft/pár.

Az összeillesztős

Talán sokan már viseltek ehhez hasonlót nyakláncban, de gyűrűként még nem. Manapság a párok egyik kedvenc ajándéka, amivel az összetartást jelképezik. Ezt a darabot kézzel kalapálták.

Az összeillesztős/csavaros

Az összetartozást különc módon fejezi ki a csavaros gyűrű, amelyet össze lehet ugyan illeszteni, de értelemszerűen csak akkor, ha az egyik fél leveszi az ujjáról.

A vérciki

Sokan először még csak viccnek tekintették, de be kellett látniuk, a készítőknek ez nem csupán poén, ha nem maga a valóság.

Ez a darab ugyanis minden egyes évfordulótokon felforrósodik, hogy ezzel jelezze az eseményt. Elég bizarr, nemde?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek