Starity

Benicio Del Torót megváltoztatta az apaszerep

2013. június 15. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színész nemrég arról nyilatkozott, mennyire megváltoztatta az életét a kislánya születése.

hirdetés
Benicio Del Torót megváltoztatta az apaszerep

Benicio Del Toro csendesebben él, amióta apa lett. A Puerto Rico-i és spanyol állampolgárságú színész és film producer első gyermeke, Delilah 2011 augusztusában született és a csöppség, noha még be sem töltötte a második életévét, hatalmas hatással van a férfi életére.

Del Toro elhatározta, hogy felelősségteljesebben fog élni, jobban odafigyel a szerepválasztáskor és a lehető legtöbb időt szenteli a kislánya felnevelésének. Delilah az édesanyjával, Kimberly Stewarttal él, akivel a színész egy futó kapcsolatot tartott fenn két évvel ezelőtt.

Del Toro így nyilatkozott a spanyol S Moda magazin riporterének: „Folyton azt mondom magamnak, 'Apa vagy, haver!' És ettől még jobban érzem, mekkora felelősség van rajtam. Az apaság megváltoztat... Úgy döntöttem, hogy a lehető legkevesebb figyelmet akarom magamra vonni. Részben azért is, mert van egy kislányom. Az apaság mindent megváltoztat. Érzem, ahogyan napról napra cseperedik. A saját szememmel akarom látni a fejlődését.”

A színész ragaszkodik ahhoz, hogy az apaság nem változtatja meg a karrierjét, azt állítja, hogy eddig sikeresen megtalálta az egyensúlyt a munka és a családi élet között.

„Nem hiszem, hogy az a tény, hogy apa lettem, hatással lenne a karrieremre. Azon a héten, amikor a kislányom született, a Savagest (Vadállatok) forgattam Oliver Stone-nal. Mialatt ő a kórházban volt, én emberekre lövöldöztem. Esetleg megtörténhet, hogy készítek egy animációs mesefilmet vagy valamilyen gyerekműsort.”

Benicio állítólag nemrég csatlakozott a Marvel legújabb adaptációjának, a Guardians of the Galaxynek a stábjához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek