Starity

Kiderült az igazság: nem Bieber volt a gyorshajtó

2013. június 16. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A háborús hősök emléknapján több bejelentés érkezett a Los Angeles-i rendőrségre, miszerint Justin Bieber bedrogozva autókázott jóval a megengedett sebességnél gyorsabban egy calabasasi csendes utcában. Ezek után pedig Justin nem volt hajlandó beszélni a rendőrökkel és bezárkózott villájába.

hirdetés
Kiderült az igazság: nem Bieber volt a gyorshajtó

Most viszont előkerültek az aznap éjjel készült biztonsági felvételek, így kiderült a valós sztori. Nem Justin ült a volán mögött, hanem Tyler, the Creator. Az amerikai rapper egész hétvégén Justinnál volt és megkérte őt, hadd vigye el a kocsiját egy körre. Miután Tyler visszahozta az autót, Bieber kiment a kocsihoz, hogy bevigye a garázsba. Viszont amikor meglátta a zsarukat, egyből visszament a házba, mert nem akart belekeveredni a dologba, amikor nem is ő vezetett. Tyler próbálta megmagyarázni a rendőröknek, hogy ő volt az, aki gyorsan hajtott, de senki nem figyelt rá.

Tyler később a Twitteren tovább védte Justint, de még mindig nem hitt neki senki. Viszont az előkerült biztonsági felvételeken látni lehet, hogy valóban nem Justin vezette az autót.

Habár a videó nem került nyilvánosságra, a törvényvégrehajtó hatóság a TMZ-nek elmondta, hogy az ötperces felvételen látható, ahogy a Ferrari felhajt Justin kocsifeljárójára Tylerrel a kormány mögött, Justin pedig nem sokkal mögötte követi a motorján. Keyshawn Johnson – aki szintén felhívta a rendőrséget aznap éjjel – 30 másodperccel később tűnik fel, amikor Tyler kiszáll az autóból, és Justin száll be helyette, hogy bevigye a garázsba.

Az ügy átkerült a Los Angeles megye kerületi ügyészéhez felülvizsgálatra és egy forrás szerint nagyon valószínű, hogy valaki ellen vádat fognak emelni.

„Az emberek rengeteg szörnyű dolgot feltételeznek rólam, amíg én inkább csak csöndben maradok. Talán mostantól az emberek kétszer meggondolják a dolgokat” – írta Bieber Twitter-oldalán, miután kiderült, ártatlan az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek