Starity

Adam Sandlert szellemek kísértik

2013. június 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt öngyilkossági kísérlete után négy szellem háborgatja – szerencsére csak a filmvásznon.

hirdetés
Adam Sandlert szellemek kísértik

A koreai Hello Ghost című vígjátékból készült remake-ben Adam Sandler is szerepet kap. A filmet Chris Columbus fogja rendezni – aki nevéhez a Reszkessetek, betörők! és a Harry Potter első két része fűződik –, Karen Croner pedig a forgatókönyvet írta. Természetesen Adam Sandler is segédkezni fog a rendezésében, és már az is biztos, hogy a Happy Madison produkciója lesz.

A történet egy férfiról szól, aki öngyilkosságot akar elkövetni, ám nem jár sikerrel, és mindezek mellett még négy szellem fogja kísérteni. A szellemek addig nem hagyják békén, míg meg nem valósítja az álmait.

Adam Sandler lesz az öngyilkosságot megkísérlő férfi, ám a szellemek kilétéről még semmit sem tudni – de nem lenne meglepő, ha Chris Rock, Kevin James vagy a Happy Madison többi színésze kapná meg a szerepet.

Adam Sandlert még idén láthatjuk a Nagyfiúk című film folytatásában, ugyanis a mozikban július 12-én kezdik el vetíteni, Amerikában. Sőt Adam most is legújabb filmjén dolgozik, a Blended című romantikus vígjátékban, Drew Barrymore mellett – ez lesz a harmadik közös filmjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek