Starity

Indonéziába utazik Sarka Kata

2013. június 16. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szépségkirálynő ügyvezető igazgatóját a Miss World nemzetközi szépségverseny elnöke, Julia Morley hívta meg egy exkluzív vacsorá­ra.

hirdetés
Indonéziába utazik Sarka Kata
Fotó: Borzi Vivien

A múlt hónapban beszámoltunk arról, hogy Sarka Kata lett a Szépségkirálynő ügyvezető igazgatója, miután férje, Hajdú Péter megvásárolta a Magyarország Szépe Kft többségi tulajdonrészét. Ezúttal Katát azt a megtiszteltetés érte, hogy együtt vacsorázhat a Miss World elnökével, valamint a többi részt vevő ország versenyeinek tulajdonosaival – írja a Bors.

Az utazásra szeptemberben kerül sor, és már el is kezdett nyelvórákra járni, hogy fejlessze angoltudását. Beszélt arról is, hogy mivel több mint száz ország licenctulajdonosával vesz részt a vacsorán, szeretne alkalomhoz illően megjelenni, így Benes Anitával terveztet ruhát magának.

Egy konzervatív koktélruhát képzelt el, mely Swarovski-kristályokkal lesz díszítve – a ruha körülbelül egymillió forintot ér majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek