Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában — 9. rész

2013. június 17. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába stylistok hada, celebjeink még mindig sorra másolják egymás szettjeit – nemcsak nyilvánosan, hanem a vörös szőnyeg kellős közepén! Ciki vagy cuki? Döntsd el te!

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában — 9. rész

Heidi Klum vs. Selena Gomez

A meseszép Atelier Versace-ruhában a 40 éves műsorvezető és modell egy showműsor kellős közepén mutatkozott, míg Sel egy díjátadó gálára vette fel az estélyit. Még a cipő is ugyanaz – Jimmy Choo kezei alól.

Piper Perabo vs. Miranda Kerr

Ugyanaz a póz, ugyanaz a beállás és a ruha.... a különbség csak a két gyönyörű nő hajszínén és cipőjén vehető észre! Azért kétségtelen, hogy a modell Miranda Kerr nem feszeng annyira a ruhában, mint Piper..

Jessica Lowndes vs. Eva Longoria

Ejnye, csajok! hát mi ez az ízléstelen ruha?? Evát mindig a kifogástalan ízléséról ismerhettük meg, ám ez a szett a narancsszínű kiegészítőkkel Jessicán sem mutat jobban...

Chelsea Kane vs. Vanessa Hudgens

Az Alice+Olivia-ruha egyszerűen fantaszitkus! A kreol bőrű Vanessa csak úgy ragyog benne, ám Chelsea is mesésen fest benne! Igazi nyári szett, tökéletesen lehet benne villogni az esti parti során!

Ashley Tisdale vs. Stacy Keibler

A két gyönyörű szőkeség imádja ezt a testre simuló fazont... nehéz kérdés, vajon melyiküknek áll jobban? Stacy cipője mindenesetre gyönyörű!

Ashley Greene vs. Khloe Kardashian

Már mindketten szerepeltek ezen a listán.. ám el kell ismerni, most nehezebb a döntés kettejük között! Khloe alakja rengeteget változott az elmúlt hónapokban, csak úgy ragyog! A hosszabb fazon viszont kitűnően mutat Ashley Greene-en.

Jada Pinkett Smith vs. Adriana Lima

Talán az első ruha, ahol egyéftelmű a választás! Bár el kell ismerni, Jada Pinkett Smith fantasztikus, gyönyörű, egzotikus szépségű, Adriana Lima egyértelműen hercegnő-benyomást kelt ebben a fehér Alberta Ferretti-ruhában!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek