Starity

James Maslow: „A családalapítás ráér”

2013. június 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Maslow a Smashing Magazinnak adott interjút, melyben elárulta, amíg nem tölti be a 30. életévét, addig nem tervezi a családalapítást.

hirdetés
James Maslow: „A családalapítás ráér”

A 22 éves színész és énekes, James Maslow, a Big Time Rush szépfiúja a minap adott inetrjút a Smashing Magazinnak. Nemcsak a Big Time Rush közelgő eseményeiről beszélgettek, de szó került James jövőjéről is.

A Big Time Rush 2009-ben alakult meg James, Carlos, Logan és Kendall személyében és azóta nagy sikernek örvendenek, a Nickelodeonon pedig a sorozatuk negyedik évada fut.

„Változik néhány fontos szempontból – feleli arra a kérdésre, mennyivel lesz más az idei turné. – Csak most kezdődtek el a próbák néhány nappal ezelőtt, de a zene, a zenekar, minden teljesen megváltozott. A legfontosabb, hogy az új dalokat játsszuk a 24/Seven albumról, szóval lehet, hogy láttál már minket tíz alkalommal, de ilyet még nem láttál, ami most fog jönni.”

James magánéletéről is szó esett, és azt is elárulta, mi az, ami igazán boldoggá teszi jelenleg. „Nem tervezem, hogy megházasodom vagy gyermeket vállalok, amíg el nem érem a harmincat. Szerencsés vagyok, hogy van munkám, és ha élvezed, nem is úgy gondolsz rá, mint egy munka [...] Imádok zenélni, imádom a Big Time Rushsal való együttműködést, s mégha nem is jut időm aludni, jól szórakozom, így nem panaszkodhatok. Ez az, amit szeretek csinálni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek