Starity

Brad Pitt Angelina Jolie terveiről beszélt

2013. június 18. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész elmondta, hogy az élettársa, az Oscar-díjas színésznő ki akarja terjeszteni a BRCA1 gén tesztelését.

hirdetés
Brad Pitt Angelina Jolie terveiről beszélt

A World War Z sztárja, Brad Pitt a Good Morning America riporterének nyilatkozott arról, mennyire meghatotta őt és Angelinát, amikor megtapasztalták az emberek reakcióját, amint megtudták, hogy a színésznő dupla masztektómián esett át és, hogy azon is meglepődtek, hány ember küzd hasonló problémával.

Angelina Jolie, amint megtudta, hogy a testében hordozza a mutációs BRCA1 gént, drasztikus lépéseket hozott, hogy megvédje magát a mellrákkal és a petefészekrákkal szemben. Februárban eltávolíttatta mindkét mellét, hamarosan pedig sor kerül a petefészkeinek eltávolítására is. Ezzel a tettével túlélési esélyei jelentősen megnőttek.

Pitt elárulta, a színésznő legfontosabb célja most az, hogy elérje: minden embernek meglegyen a lehetősége arra, hogy teszteltethesse magát, megtudja, hordozza-e a végzetes gént és hogy tudja, milyen lehetőségei vannak arra, hogy megmentse az életét.

A színész legújabb filmjét, a zombie-thriller World War Z-t egyébként pénteken mutatják be az Egyesült Államokban, miután produkciós problémák miatt hat hónapot csúszott a premier.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek