Starity

Hat tipp, hogy dögös legyél fürdőruhában

2013. június 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nekünk, hölgyeknek a legnehezebb próbatétel, hogy a legcsinosabb ruhákat válogassuk össze magunknak, de ha eljön a vakáció ideje, nélkülük is jól szeretnénk mutatni. Útmutatónk segítségével te is jól érezheted magad kevés textilben is.

hirdetés
Hat tipp, hogy dögös legyél fürdőruhában

Válassz helyesen fürdőruhát: hangsúlyozd előnyös testrészeidet!

A bőr- és hajszíned tónusával harmonizáló bikiniszínekkel nem tudsz mellényúlni, azonban a méretes mintákkal vigyázz, mert erősítenek.

Mindig a korodnak megfelelő fürdőruhát válassz, például tinédzserként felejtsd el a tangás bikinit! Az alakodhoz illő darabokat vidd magaddal a próbafülkébe! Ha kicsi a melled, válassz pánt nélküli, vagy elöl megkötős, redőzött felsőrészt, ha dúskeblű vagy, a mell alatt vastagabb, mélyen dekoltált egyrészes vagy a nyakba kötős kétrészes típus az előnyös számodra.

Ha a csípőd széles, egy dekoltázst kiemelő egyrészes fürdőruhában lehetsz szexi, ha a vállad széles, a nyakban megkötős fazon a neked való. Kötelező darab egy fiús alkatú nőnek a francia bugyis alsórész és a nyakban megkötős push-up felsőrész, illetve a fényes anyagok, absztrakt minták is kerekítik az idomokat.

Frissítsd fel a bőröd: radírozz és hidratálj!

Ha hetente két alkalommal radírozó gyöngyös tusfürdővel átdörgölöd a bőröd, az elhalt hámsejtek leválnak, és ragyogóan fénylő lesz a tested. Egy könnyed átmasszírozás mindig elég, mert ha túlzásba viszed a radírozást, piros foltokkal gazdagodsz.

Ez után következik a hidratálás. Fürdés után három percet vesz igénybe, hogy testápolóval ápold magadat, és a lubickolás végeztével a pórusok nyitottabbak a meleg hatására, így befogadóbbak a hatóanyagokkal szemben. Ki ne imádná a ragyogó, pihe-puha bőrödet?

Szabadulj meg a bundától: szőrteleníts!

Alapértelmezettnek számít, hogy a nem kívánt szőrszálakat eltüntessük, főleg a sötétebb hajszínűek esetében, akiknek akár fekete, sűrű bozótuk is nőhet.

Sok módszer közül választhatsz, epilálhatsz, gyantázhatsz, borotválhatsz, használhatsz szőrtelenítő kencéket. Mindenesetre sosem szabad elfelejtened, hogy a szőrzet a mai világban nem nőies! Amivel nem szeretsz együtt élni, szabadulj meg tőle.

Játssz az optikai csalódásokkal: fesd ki a lábkörmöd!

Sztárok által is alkalmazott praktika a natúr színű körömlakkokkal való incselkedés. Szerezz be egy bézs lakkot, és a lábaid optikailag hosszabbnak, így kecsesebbnek fognak tűnni! Más színeknél a bőrtónusod dönti el, hogy sárgás vagy pinkes színek állnak neked jól. Ha Hófehérke vagy, rózsaszínnel pingálj!

Egy kis böjt: mellőzd a puffasztó ételeket!

Fogyassz fehér húst, halat, gyümölcsöket, zöldségeket (zöldségből a k kezdőbetűsek, mint a krumpli, karfiol vagy káposzta kerülendők), mert a magas só- és szénhidráttartalmú táplálékok fogyasztása puffadáshoz vezethet, hiszen a gyomrunk túl sokáig rágódik rajtuk.

Tornázz, ha van kedved!

Formás virgácsokért táncolj naponta tíz percet a kedvenc zenéidre, biciklizz a csajokkal a város körül. Ha a pocid miatt feszengsz, minden nap csinálj hasizomgyakorlatokat húsz-harminc percig, ez egy hónap után már eredményt hoz. A legjobb, ha kardio-intervallum mozgást végzel helyes táplálkozás mellett, így a szervezetedben nem halmozódik fel annyi zsír, hogy úszógumi miatt kelljen aggódnod.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek