Starity

Tanyasi lány lett Katy Perryből

2013. június 19. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vogue fotózása alkalmával és az énekesnő közreműködésével kicsit más értelmet nyert a farmerlány-szerep.

hirdetés
Tanyasi lány lett Katy Perryből
Fotó: Annie Leibovitz/Vogue

Mérföldkőhöz érkezett Katy Perry nemrég, ugyanis élete első Vogue-fotózásán van túl, aminek hála pedig egyből egy címlapot is magáénak tudhat, így a magazin 2013-as júliusi számának borítóján a gyönyörű énekesnő látható.

A témaválasztás igen meglepő és egyedi, ugyanis helyszínként egy New York közelében lévő farmon, a San Ysidro-i rancs szolgált, ahol egy egész napot eltöltöttek a természet lágy bűvöletében. A 28 éves énekesnő a nap folyamán Annie Leibovitz kamerájának állt modellt, de meglepő módon nem a tipikus farmerlány-stílusú ruhákban, hanem igen elegáns, úri hölgyként tekint vissza a képekről, néhol tyúkok társaságában.

Katy a fotózáson Valentino, Dolce & Gabbana, Prada, Zac Posen, Blumarine és Michael Kors ruhákban tündökölt és természetesen rengeteg dolog szóba került a beszélgetés alkalmával is. Szó esett többek között ex-férjéről, Russel Brandről, aki felől elmondása szerint azóta nem hallott, mióta az közölte vele egy SMS-ben 2011. december 31-én, hogy elválik tőle. Mesélt arról is, hogyan dolgozik dalain és elárulta, hogy jelenleg a boldog szinglik életét éli: „Nem vagyok kapcsolatban, csak egymagam vagyok – önmagam, a saját ágyamban. Boldognak kell lennem egyedül is, és az is vagyok. Hiszem, hogy egy nap újra szeretni fognak, a helyes módon. Tudom, hogy megérdemlem” – osztotta meg a magazinnal csillogó szemekkel.

Fotó: Annie Leibovitz/Vogue 2013. július

A hosszú és eseménydús napról egyébként Vicki Woods számolt be igen bő és részletes, négyoldalas írásában, amit a Vogue hivatalos oldalán bárki elolvashat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek