Starity

Újabb Alakreform-DVD készül Rubint Réka jóvoltából

2013. június 23. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már megszokhattuk, hogy a Schobert Norbert–Rubint Réka páros időről időre meglepi a fogyni vágyókat egy újabb lélekerősítő DVD-vel vagy kötettel. Ezúttal a fitneszmama okoz meglepetést és a Török Riviérán veszi filmre legújabb edzésprogramját.

hirdetés
Újabb Alakreform-DVD készül Rubint Réka jóvoltából
Fotó: Facebook

Réka már egy jó ideje népszerűsíteni igyekszik hivatalos Facebook-oldalán a július 26-án induló Alakreform tábor előnyeit. A részt vevői ugyanis amellett, hogy pompás panorámában gyönyörködhetnek a Török Riviérán, egy mesés, mindennel felszerelt hotelben, a Titanic Deluxban lesznek elszállásolva.

Az utazásnak ugyan igencsak megkérik az árát – 339.900 Ft/fő – azonban azt is megtudtuk, hogy már csak néhány hely kiadó azok számára, akik szeretnének még csatlakozni.

A táborozás ára tartalmazza a repülőjegyet, az ultra all inclusive ellátást, a Scobert Norbi által kidolgozott Update rendszernek megfelelő alapanyaggal készített ételeket, valamint a forgatáson való részvételt. Csütörtökön, reggel pedig Réka szavazásra bocsátotta azt is, hogy követői döntsék el, hány perces is legyen az átmozgató program.

Akik ismerik Réka korábbi torna DVD-it, azoknak biztosan ezúttal sem okoz meglepetést egy teljes alakformáló, testet nem kímélő edzésterv, ám ezúttal a gyönyörű táj biztosan minden tornázni vágyót elbűvöl majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek