Starity

Rose McGowan bemutatja titkos énjét

2013. június 21. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori bűbájos boszorka egy pohár bor mellett egy őszinte interjúban mesélt magáról az omg! riporterének.

hirdetés
Rose McGowan bemutatja titkos énjét

– Mivel éppen bort iszunk, elmondhatjuk, hogy szeretsz inni, igaz?
– Általában rosét iszok. Egész évben ezt iszom, és az a jó ebben az Apothic Roséban, hogy rólam nevezték el – csak viccelek –, de sajnos limitált kiadású… ettől még különlegesebb.

– Kétpoharas lány vagy?
– Kétpoharas lány vagyok.

– Két pohár után megvan az esélye, hogy rossz döntést hozunk…
– Nos, két pohár után van egy újabb döntés. Ha a harmadik pohárért nyúlsz, akkor azt a rossz döntést hozod, hogy még egy pohárral iszol és akkor másnap egy nagyon rossz napod lesz. Nagyon könnyen becsípek.

– Hoztál már rossz döntést borivás után?
– Észrevettem, hogy az IQ-m 10-15 ponttal csökken minden egyes pohár bor után. Szóval ha túllépem a két poharat, akkor vége. Azt hiszem, mindenkivel előfordult már, hogy megcsókolt valakit és másnap nagyon megbánta. Azután másnap látod őket, vagy az én esetemben, látod a közös fotókat és arra gondolok: „mit is gondoltam? Ó, Istenem.” Ez a lehető legrosszabb. Nem szeretem a sört.

– Miért nem?
– Nem elegáns. Csak nem. Úgy érzem, nem sikkes.

– Italról beszélgetünk, de mi a helyzet az ennivalóval? Főztél már valakinek?
– Igen. Noha csak tésztát tudok főzni, mert Olaszországban nőttem fel. Hetente öt-hat alkalommal eszek tésztát, rendszerint lefekvés előtt. És valahogy mégsem hízok.

– Ez igazán lenyűgöző.
– Azt hiszem, az, hogy Olaszországban nőttem fel, megváltoztatta az emésztésemet és később is ilyen maradt. Tegnap este egy hatalmas tányér tésztát ettem a szállodában, majd elaludtam. Tudnék tésztán élni.

– Beszélgessünk a divatról. Véleményed szerint mi elegáns?
– Szerintem az, hogy ne törődjünk semmivel. Azzal tödődöm, amivel akarok, de nem érdekel mások véleménye.

– Mindig változtatod a hajszínedet. Melyik a kedvenced?
– Mindig akkor kapom a legtöbb figyelmet, amikor hosszú, selymes, sötét a hajam. Mindig is sötét hajjal látom magamat. Ez vicces, mivel a pasim csak a sötét hajú lányokat szereti... Los Angelesben azt mondják, hogy elérhetőnek kell látszanod, és rájöttem, hogy minden férfit elijesztek. Csesszék meg – azt teszem, ami nekem jólesik.

– Most éppen melyik a kedvenc éttermed?
– Szeretem a Sushi Nozawát és a Jan’s Dinert, pontosan a kedvenc Taco Bellem mellett van a Beverly Boulevardon. Először valami nagyon elegánsat eszek, után irány a Taco Bell.

– Tudjuk, hogy szereted az ingatlanokat. Ginnifer Goodwin tényleg a régi házadban él?
– Nos, tulajdonképpen Rachel Bilson vette meg tőlem. Aztán Busy Philipps megvette tőle. És most Ginnifer él ott. Mintha csak színésznők laknának benne. Ez igazán vicces. Ezt a házat én vettem és én újítottam fel.

– Mindegyikőtöknek egyedi stílusa van…
– Valószínűleg. Vicces volt, amikor eladtam, mivel ez volt az első ház, amit teljesen felújítottam. Aznap, amikor bezártam, rémálmaim voltak. Azt álmodtam, hogy Rachel Bilson odament és lila bársonyfüggönyöket tett fel.

– Szeretsz házakat venni és felújítani?
– Igen. Általában az 1920-as években épített házakat újítok fel. Eddig négyet fejeztem be.

– Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
– Nos, a mostani házam 1961-ben épült és hetvenes évekbeli stílusban újítottam fel. Nagyon Halston-stílusú. Mint egy újjászületés. Éppen egy nagy szakításon voltam túl, más problémáim is voltak, és szükségem volt egy hatalmas, teljes változásra. Mint amikor Palm Springst akartam, de mindezt hetvenes évekbeli francia és olasz érzékenységgel, nem pedig amerikaival. A hetvenes évekbeli olasz és francia stílus nagyon elegáns.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek