Starity

James és Oliver Phelps elválaszthatatlanok

2013. június 21. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nemrégiben készült interjú során a híres angol ikerpár most kivételesen nem a karrierjükről beszéltek, hanem sokkal fontosabb dologról: az ő kapcsolatukról.

hirdetés
James és Oliver Phelps elválaszthatatlanok

Ki ne ismerné a Harry Potter két humoros és összetartó Weasley ikreit, Fred és George Weasley-t? A rajongók tíz éven át élvezhették a poénos megnyilvánulásaikat és a vicces csínyeiket. Azonban nemcsak a filmben mutattak követendő testvériszeretetet egymás iránt, hanem a való életben is ugyanez a helyzet. Mi sem bizonyítja jobban, mint egy Ausztráliában készült interjú.

„Ikertestvérek vagyunk, és mialatt cseperedtünk, minden időnket együtt töltöttük – nyilatkozta James Phelps, aki Fred Weasleyt alakította. – Oliver számomra nemcsak egy testvér, hanem a legjobb barátom is, és ezt nagyon jó dolog megtapasztalni.”

„Mialatt együtt dolgoztunk, még közelebb kerültünk egymáshoz és az idő múlásával a közöttünk lévő testvéri kötelék is nagyon erős, megbonthatatlan lett. És ez már csak erősödni fog. Amikor távol vagyunk egymástól, akkor is tudjuk nagyon jól, hogy mi összetartozunk és minket nem lehet elválasztani egymástól” – felelte James ikertestvére, Oliver Phelps, aki George Weasley megformálója volt.

Az 27 éves ikerpár egyébként jelenleg Ausztráliában, Sydneyben tartózkodik. Mindketten azért utaztak több ezer kilométert, hogy részesei lehessenek a Supanovának. A Supanova Pop Culture Expo csütörtöktől egészen vasárnapig tart és Jamesen és Oliveren kívül még olyan hírességek is felbukkanak majd, mint például David Hasselhoff, Karl Urban és Margot Kidder. A fiúk többször is csiripeltek a Twitter-profiljukon erről az eseményről és saját bevallásuk szerint nagyon jól érzik magukat.

„Sydney az egyik kedvenc városom a világon. Harmadik alkalommal vagyok itt” – nyilatkozta Oliver.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek