Starity

Kiválasztotta következő kislemezét a Paramore

2013. június 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes június 17-én Magyarországra látogatott, ahol tizennyolc dalt játszottak a hazai rajongóknak. Mivel a banda világ körüli turnén van, a legújabb videoklip inkább animációs filmnek lesz mondható, hiszen nem érnek rá a forgatásra.

hirdetés
Kiválasztotta következő kislemezét a Paramore

Kiválasztotta harmadik kislemezét az új albumról a Paramore! Az első a Now volt, mely még a korong megjelente előtt debütált, a második pedig a Still Into You, mely a lemez megjelentével egy napon került bemutatásra. A harmadik kislemez az Anklebiters lesz.

A dal, mely a 10. helyen áll az új albumon, mondhatni a legfelkapottabb a koncerteken, hiszen ha felcsendül, a rajongók már tudják, hogy ott bizony bármi megtörténhet, hiszen az együttes több fanatikust is felhív a színpadra. Ez Magyaroszágon sem volt másképp, hiszen hazánkban is játszották a számot. Az egyik őrült rajongó volt olyan bátor, hogy amíg Hayley Williams háttal állt neki, odasettenkedett és megpuszilta az énekesnő arcát, aki később csak annyit mondott: „Nos, igen...”

Az Anklebiters klipjéhez publikáltak egy előzetes videót addig, amíg 25-én, kedden meg nem jelenik a teljes változat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek