Starity

Armie Hammer Playboy-t árult a suliban

2013. június 22. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J. Edgar vagy a Tükröm, tükröm című filmekből megismert 26 éves színész tizenévesen a haverjaival felnőtt magazinokat árult iskolatársainak, hogy kiegészítsék a zsebpénzüket.

hirdetés
Armie Hammer Playboy-t árult a suliban

A hamarosan bemutatásra kerülő A magányos lovas (The Lone Ranger) című film egyik főszereplője iskolás korában a haverjaival az oldalán, Playboy-okkal felszerelkezve kihasználta a pubertásban lévő kortársait egy kis zsebpénz kiegészítés reményében. Természetesen a minden bizonnyal jól felépített és jövedelmező hálózat megbukott a suli vezetősége előtt – talán egy elégedetlen vásárlónak köszönhetően –, azonban a fiatal üzletemberek egy lépéssel az igazgató előtt jártak, így amikor ellenőrizték a fiúk szekrényeit, ott már nem volt semmi bizonyíték. Ezzel pedig azt is megúszták, hogy kirúgják őket.

„Mi a suliban nagyon jó barátok voltunk, szereztünk magazinokat, Playboy-okat, amiket egy fekete zsákban tartottunk, és onnan árultuk őket kiegészítve egy kis krémmel. Ami miatt biztonságosnak tűnt a dolog, az volt, hogy az iskola körüli bokrokban rejtettük el az árut. Aztán egyik nap behívtak az igazgatóhoz, hogy szeretnék, ha megmutatnám a szekrényemet. Mielőtt kinyitottam volna, megkérdezték, hogy »Van valami, amit el szeretnél mondani?« Mondtam, hogy nincs. Amikor kinyitottuk, tele volt testápolóval, de Playboy nem volt sehol. Néztek rám, hogy miért van szükségem ennyi krémre, én meg csak annyit mondtam, hogy »Uram, nagyon száraz a kezem. Nem tehetek róla.«” - osztotta meg Armie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek